Haberler

Bu Haberi Okumadan Yola Çıkmayın!

Güncelleme:

Uzun yola çıkacaklara karayollarında son durum hakkında genel bilgi...

Milas-Yatağan yolu, 4-19. kilometreler arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında kısa aralıklarla trafiğe kapatılacak. Bu yolda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun Organize Sanayi kavşağı ile Şanlıurfa kuzey kavşağı arasında bulunan DDY ve Şanlıurfa-Diyarbakır devlet yolu köprülerinde yapılacak genleşme derzi ve bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan'a kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Cide-İnebolu yolu, 3-4. kilometreler arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 20. 00'ye trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Kuşçu-Aydos-Musaköy servis yolundan sağlanacak.

Gürün-Darende yolunun 0-19. kilometreleri ile Edirne-Babaeski-Lüleburgaz yolunun 7-77. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Havran-Balıkesir yolu, 51-53. kilometreleri arasındaki (Balya ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 14. 00-17. 00 arasında ulaşıma kapatılacak.

Malatya-Gölbaşı ayrımı-Darende yolu, 46-59. kilometreler arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı zaman zaman trafiğe kapatılacağından sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Finike-Elmalı yolu 48-50. kilometreler arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunda, 33-87. kilometreler arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-19. 00 saatleri arasında aralıklarla ulaşım sağlanamayacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri 15. 00-17. 00; Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevki) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevki), patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolu, 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13. 00-15. 00 saatleri arasında aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolu, 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13. 00-17. 00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılacak. Bu yolda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Menemen-Manisa yolu, 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14. 00-17. 00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor. - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Deniz Akkaya'dan kızıyla ilgili ağızları açık bırakan sözler: Önce dövdü sonra balkona kilitledi

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

Bahçeli 5 yıl sonra aynı yerde! Sinan Ateş'in yerini Ahmet Yiğit Yıldırım aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title