Haberler

Bu Defa Sınava Veliler Girdi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Şuhut Küçükarslan İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerinin velileri, çocuklarına olan ilgilerinin tespiti için sınava tabi tutuldu.

Afyonkarahisar'ın Şuhut Küçükarslan İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencilerinin velileri, çocuklarına olan ilgilerinin tespiti için sınava tabi tutuldu.

Sınavla ilgili bilgi veren sınıf öğretmeni Serdar Paltacı; velinin öğrencisine olan ilgisini, öğrenciyle olan ilişkilerinin geliştirilmesini ve öğrencisiyle ilgili sorumluluk bilincini ölçmeyi amaçladığını belirtti. Paltacı, sınava veliler tarafından yoğun ilgi gösterildiğini ifade ederek, "Velilerimiz konuya çok ilgili. Nasip olursa her sene sonunda böyle bir uygulamayı okulumuzda, sınıfımızda yapmak istiyoruz. Bu sınavlar sayesinde biz öğretmenler de öğrencilerimizi ve velilerimizi daha kolay anlıyor ve onlarla iletişimimizi kolaylaştırabiliyoruz. Ben diğer öğretmen arkadaşlarımıza da bu tür sınavları tavsiye ediyorum" dedi.

Öte yandan öğrenci velilerinin de sınavdan memnun olduğu gözlenirken, velilerden Ömer Kaynak, sınavın faydalı olduğunu ve etkili bir araştırma yöntemi olduğunu kaydetti. Kaynak, bu sınav sayesinde yeniden öğrencilik yıllarına dönerek, o zamanki ruh halini hatırladığını söyledi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şuhut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title