Haberler

Bruma Ile Görüşüyoruz"

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Bruma ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Bruma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çok fazla uzatmadan sezon içinde anlaşacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu. İlk yarıda çok iyi oynadıklarını maçı koparabilecek gol pozisyonlarına da girdiklerini aktaran Ergün, "İnci yarının başında oyun terse döndü. Hocanın tribüne gönderilmesi, Carole'nin sakatlığı eklendi. Bruma'nın gol pozisyonu var. Son dakikaymış. Bazen böyle olması gerekiyor. Moralimizin yükselmesi bizi sevenlerin yeniden kucaklaması, sarılması için bazen böyle maçlara ihtiyaç oluyor" dedi.

"ŞİDDETLİ PROTESTO"

Tudor'un tribüne gönderilmesi hakkında da konuşan Ergün, "Faul pozisyonu vardı. Hocamız kulübede masörün çantasına tekme atmış. Hakemde 'Şiddetli protesto' adı altında hocamızı tribüne gönderdi. Olabiliyor böyle kararlar. Sonuca bakmak lazım. Disiplin sevki ulaşırsa gerekeni yaparız" açıklamasını yaptı.

"BRUMA İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Bruma ile de maç sonu konuştuğunu dile getiren Ergün, "Bruma kendisine gösterilen ikinci sarı kartın ağır olduğunu söyledi. Takımı yalnız bıraktığı için üzgündü. Bruma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çok fazla uzatmadan sezon içinde anlaşacağız" diye konuştu.

(İsa Akar-Harun Erdoğdu/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Cenk Ergün Bruma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title