Haberler

Brtv 18. Yılını Kutladı

Karabük'te yerel bazda yayın yapan Bizim Radyo ve Televizyon (BRTV) 18.yılını kutladı.

Karabük'te yerel bazda yayın yapan Bizim Radyo ve Televizyon (BRTV) 18. yılını kutladı.

Yenişehir Büyük Kulüpte 18. yıl anısına verilen kokteyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Çetinkaya ile çok sayıda davetli katıldı.

Kokteylde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını beklediklerini söyleyerek, "Radyo, televizyon ve kitle iletişim araçları, toplumun gücü. Basın, 'insanların işiten kulağı ve gören gözü' konumundadır. Bu yönüyle basın kamu hizmeti gördüğünden, vatandaşın haber alma özgürlüğünü yerine getirir.Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Şahin Yenişehir Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title