Haberler

Bozyazı Lisesi Halk Oyunları Ekibi İçin Kutlama Töreni Yapıldı

Türk Halkoyunları Fedarasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Seyfi Alanya Spor Salonu'nda düzenlenen 'Halk Oyunları İl Birinciliği' müsabakasında birinci olan Bozyazı Lisesi Halk Oyunları ekibi için kutlama töreni düzenlendi.

Türk Halkoyunları Fedarasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Seyfi Alanya Spor Salonu'nda düzenlenen 'Halk Oyunları İl Birinciliği' müsabakasında birinci olan Bozyazı Lisesi Halk Oyunları ekibi için kutlama töreni düzenlendi.

Bozyazı Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlamaya, Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Doğan ile öğrenciler katıldı.

Kutlamada folklör ekibindeki öğrencileri ve öğretnelerini kutlayan Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, folklör ekibinin Ankara'da yapılacak olan final müsabakalarında Mersin'i ve Bozyazı ilçesini en iyi şekilde temsil edeceklerine söyledi. Ayrıca Ankara'dan başarılı sonuçlarla döneceklerine inandıklarını vurgulayan Erkayıran, "Başarılarının devamı için her türlü desteği sağlamaya hazırız. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Bozyazı Lisesi Okul Müdürü Galip Göl ise kendilerine destek vererek başarılarında payları bulunan Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederek, "Okulumuz halk oyunları ekibimiz 9 Mart'ta Mersin'de yapılan İl müsabakasında 9 ekip içerisinde İl birincisi olmuş ve 29 Mart'ta Ankara'da yapılacak olan bölge finalinde ilimizi temsilen gitmeye hak kazanmıştır.

İlçe Kaymakamımız

Sayın Mustafa Erkayıran'a verdiği destek için, konuşmaları ile moral motivasyonumuzu güçlendirdiği, kültürümüzün sonraki nesillere aktarımını desteklediği için okulum adına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürüm ve personeli de ilk günden beri bizlere desteklerini esirgemediklerinden ve sürekli yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ederim. Öğrencilerimizin bölge finalinden de başarılarla döneceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl birincisi olan folklör ekibi izleyicilere gösteri sundular. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Erkayıran Bozyazı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title