Haberler

Bozüyük'ün İlk Seyir Terası

BİLECİK(İHA) Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk seyir terası olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

BİLECİK(İHA) Bozüyük'ün şehir manzarasına hakim ilk seyir terası olan Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük'ün ilk seyir terası Yediler Mahallesi'nde yapılarak faaliyete geçti. Yağan yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Müftü Selami Bağcı, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

ŞEHİDİN ADINI YAŞATMAK İSTEDİK

Açılış konuşmasını yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı seyir terası adını; Bozüyük'lü şehidimizin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla adını Şehit Mustafa Özdemir koyduklarını belirterek "biz burada şehidimizin adını yaşatmak istiyoruz. Türkiye'de terör olaylarının bitmesi ve hiçbir anne, babanın evlat acısı çekmemesi için her namaz kıldığımızda dua ediyoruz. Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin" dedi.

Daha önce sentetik saha sözünü, bu gün de 30 Mart Yerel Seçimlerinde verdikleri seyir terası sözünü yerine getirdiklerini belirten Başkan Bakıcı "Biz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde bu memlekete hizmet etmeye geldik" diyerek tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

TERÖRDEN ENDİŞE DUYMAYIN

Ardından konuşan AK Parti Milletvekili Halil Eldemir de tesisin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak "Bugün burada Bozüyük'ü bir başka güzel görüyoruz ve Bozüyük inşallah ileri ki yıllarda daha da güzel görünecek. Belediye Başkanımız geldiği günden beri gerçekten çok güzel hizmetlere vesile oluyor. Sentetik sahalar ve Mahalle Konakları gibi bir çok projeyi hayata geçiriyor. Bizler bir oldukça, beraber oldukça daha böyle bir çok projede hayata geçecek. Ben yaşanan terör hadiselerinden hiçbir hemşerimizin endişe duymamasını istiyorum. Ülkemiz güçlüdür, milletimiz güçlüdür, memleketimize, milletimize, devletimize düşmanca bakan namlu doğrultan herkesin kökü kazınacaktır. Hiç şüpheniz olmasın" dedi.

ÇAY VE KAHVELER 15 GÜN ÜCRETSİZ

Tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Eldemir, ayrıca Başkan Bakıcı'dan tesiste açılış nedeniyle 15 gün boyunca ücretsiz çay ve kahve ikramı yapılmasını rica etti. Başkan Bakıcı'da Eldemir'in ricasını geri çevirmeyerek kabul etti ve tüm Bozüyüklüleri seyir terasına çay içmeye davet etti.

İlçe Müftüsü Selami Bağcı'nın duasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Yapılan ikramın ardından açılış programı sona ererken davetliler terasın bahçesinde dolaşarak Bozüyük manzarası izledi.

ŞEHİDİN İSMİ VERİLDİ

6 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısı sonucu şehit edilen Bozüyüklü şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir'in adının verildiği seyir terası Bozüyük'ün ilk seyir terası olarak Bozüyük Belediyesi'nin ilklerinin arasında yer aldı. Şirinevler Caddesi'nde ve toplam bin 350 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan seyir terası Bozüyük'ü kuşbakışı gören bir konumda yapıldı. Projede; kapalı ve açık alanlarıyla birlikte yaklaşık 225 metrekarelik bir alana sahip kafeterya, etrafı taş duvarlarla çevrili ve ferforje korkulukları olan dinlenme amaçlı seyir terası, Bozüyük manzarasını izleyebilmek için dürbün, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları, otopark, dekoratif aydınlatmalar, ahşap ve estetik çiçekliklerle zenginleştirilmiş yürüyüş alanları yer alıyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title