Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük'te öğrencilere kırtasiye yardımı

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı tarafından öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bozüyük Belediye Başkan Vekili  Bakıcı tarafından Albay İbrahim Çolak ilk ve ortaokulu öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı.

Okulda düzenlenen dağıtımı törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Okul Müdürü Mehmet Bayık ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Bakıcı, öğrencilerin ve öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bakıcı daha sonra içinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantaları, öğrencilere hediye etti.

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcı'dan ziyaretler

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın, Bilecik'e yeni atan Vali Yardımcıları ve il müdürlerini ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Bakıcı'nın, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve Halil İbrahim Acır, İl Müftüsü Necati Akkuş, İl Defterdarı Mustafa Şahin ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamlarında ziyaret ettiği kaydedildi.

Bakıcı'nın, ziyaretlerde, Bozüyük'ün genel yapısı, konumu, belediye faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi verdiği aktarıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title