Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, kurum olarak "ISO 9001.2008 Toplam Kalite Yönetimi" belgesi aldıklarını bildirdi."ISO-9001.2008 Toplam Kalite Yönetimi" belgesini aldıklarını kaydetti.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, kurum olarak "ISO 9001: 2008 Toplam Kalite Yönetimi" belgesi aldıklarını bildirdi.

Başıbüyük, yaptığı yazılı açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları paralelindeki çalışmaları neticesinde

"ISO-9001: 2008 Toplam Kalite Yönetimi" belgesini aldıklarını kaydetti.

Kurum olarak sürekli uluslararası standartlara uygun eğitim hizmeti sunarak, en üst düzeyde bilimsel rol üstlenebilen, güven ve saygınlık konusunda önder, tercih edilen, hizmetleri ile mutluluk veren bir eğitim kurumu olmayı hedeflediklerini ifade eden Başıbüyük, şunları bildirdi:

"Yenilediğimiz kalite belgesiyle amacımız, vatandaşların kuruma olan saygısını arttırırken çalışanlarımızın da iş yaşamına daha çok motive olmalarını sağlayarak, en önemli hedefimiz olan hizmet alanlarla hizmet verenler arsında daha güvenli bir ortam oluşturmayı başarmaktır. Müdürlük olarak, bizim şemsiyemiz altında başarılı olan kurumlarımızın çalışmalarının da böyle bir belge ile yeniden taçlandırmış olduğumuza inanıyoruz."

-Minibüsçüler Derneği'nde yönetim değişikliği

(Fotoğraflı)

Bozüyük Minibüsçüler Derneği'nde yönetim değişikliğine gidildi.

Dernek Başkanı Köksal Kacır, düzenlediği basın toplantısında, dernek başkanı Paşa Dündar'ın minibüsünü devrettiği için başkanlığının düştüğünü ve kendisinin başkanlığa getirildiğini söyledi.

Kent içerisinde 58 dolmuşla hizmet verdiklerini ifade eden Kacır, şunları kaydetti:

"Dernek başkanı Paşa Dündar, minibüsünü devrettiği için başkanlığı düştü. Çünkü derneğimize sadece minibüs sahipleri üye olabiliyor. Bu yüzden yaptığımız görevlendirilmede başkanlığa getirildim. Derneğimiz tarafından halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için kurulan araç takip sistemi ile tüm dolmuşlarımızın takibini dev ekrandan takip ediyor, gerekli görüldüğünde ceza kesiliyor. Halkımızdan gelen istek ve şikayetlere göre çarşamba günleri durum değerlendirmesi yapıyoruz. Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek."

Kacır, yeni yönetimin Recep Altın, Ferhat Yılmaz, Seyithan Coşkun, Metin Ardıç, Fatih Çolak ve Medeni Kaya'dan oluştuğunu sözlerine ekledi.

-"21. Ulusal Çevre Proje Olimpiyatı"

(Fotoğraflı)

Bozüyük Metristepe Ortaokulu öğrencileri, Fatih Koleji tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Ulusal Çevre Proje Olimpiyatı'nda (INEPO) mansiyon ve jüri özel ödülü aldığı bildirildi.

Türkiye genelinden yaklaşık 140 projenin yarıştığı olimpiyatta "Doğadan gelen hijyen" adlı projeyle mansiyon ödülü, "Vita" adlı projeyle de jüri özel ödülüne layık görüldü.

Projenin, danışman öğretmen Nihat Bahçe ve öğrencilerin 7 aylık çalışması olduğu öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title