Haberler

Bozüyük'te Sivil Toplum Platformu Toplantısı

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aylık olarak yapılan Sivil Toplum Platformu toplantısına bu ay Kurtköylüler Derneği ev sahipliği yaptı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aylık olarak yapılan Sivil Toplum Platformu toplantısına bu ay Kurtköylüler Derneği ev sahipliği yaptı.

Çimse İş Sendikası konferans salonunda yapılan toplantıda, Metristepe'nin tanıtımı, iç turizm ve yöresel tarım ürünlerinin değerlendirilmesi konuları görüşüldü. Toplantıda ilk olarak kısa bir konuşma yapan Kurtköylüler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Araba, katılımcılara teşekkür etti.

AKUT Bozüyük ekibi üyesi Serdar Çaldemir ise, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Metristepe yürüyüşünün, bu yıl 5 Ocak 2014 Pazar günü yapılacağını söyledi. Bu yıl, 6'ncısını düzenleyecekleri yürüyüşe geçen yıl bin 170 kişinin katıldığını dile getiren Çaldemir, siyasetin güdülmediği, insanların tamamen gönüllü olarak katıldığı etkinliğe, bu yıl 5 bin kişinin katılmasını beklediklerini ifade etti. Serdar Çaldemir, 26 Aralık tarihindeki toplantıda yürüyüşün rotası ve programıyla ilgili geniş bilgilendirme yapılacağını belirtti..

Metrsitepe'nin tarihi ve manevi değerinin daha iyi anlaşılabilmesi için yapılabilecek tanıtım projeleri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Tanıtım noktasında Ticaret ve Sanayi Odası'ndan destek alarak reklam çalışmaları yapılması konusunda görüşler dile getirildi. Fikirlerin ortaya konmasıyla birlikte bu fikirlerin hayata geçirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı. Ardından iç turizm ve yöresel tarım ürünlerinin değerlendirilmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, CHP İlçe Başkanı İsmail Jan, MHP Belediye Başkan Adayı Mete Yüksel, Büro Memur Sen İl Başkanı Mustafa Akış, dernek üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title