Haberler

Bozüyük'te Sahte Para Operasyonu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kiraladıkları araçla piyasaya sahte para sürmeye çalışan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kiraladıkları araçla piyasaya sahte para sürmeye çalışan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Bozüyük'te iki ayrı iş yerine girerek alış veriş yapma bahanesiyle 100 TL'lik sahte banknotları piyasaya süren dolandırıcılar, üçüncü duraklarında pastahane sahibinin uyanıklığı sayesinde yakayı ele verdiler. İlk iki iş yerinde sahte 100 TL'lik banknotları piyasaya süren dolandırıcılar, üçüncü durakları olan Saraycık caddesi üzerindeki bir pastahaneye geldiler. Burada da alışveriş yapma bahanesiyle iş yeri sahibine 100 TL'lik sahte banknot verdiler. Paranın sahte olduğunu fark eden işyeri sahibi durumu çaktırmadan parayı alarak alışverişi gerçekleştirdi. Hemen ardından ise olayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine şüphelileri ve kullandıkları aracın plakasını bildirdi. Anında harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri 27 ALZ 88 plakalı kiralık araç ile birlikte şüpheli 3 kişiyi kısa sürede yakaladı. Araç ve şüpheliler üzerinde yapılan aramada piyasaya sürülmeye hazır 17 adet sahte 100 TL'lik banknot ile piyasaya sürülerek karşılığında alınan toplanan 905 TL değerindeki paraya el konuldu. Şüpheliler R.K., A.E. ve K.Ç.A. sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Diğer taraftan şüphelilerin daha önce Bilecik'te de alışveriş bahanesiyle aynı yola başvurdukları iddia edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saraycık Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title