Haberler

Bozüyük'te Mahalle İftarları Sürüyor

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının 5.’si Yeşilkent Mahallesi’nde yapıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle İftarlarının 5.'si Yeşilkent Mahallesi'nde yapıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay ilçemize kazandırılan "Fatih Sultan Mehmet Parkı" anfi tiyatrosunda yapılan iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programa Mahalle sakinlerinin yanı sıra Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Kadir Keskin, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin katıldı. Okudukları ilahi ve kasideler ile iftar yemeğine katılan vatandaşlara Ramazan ayının ruhunu yaşatan, "Besmele İlahi Grubu" yemek öncesinde seslendirdikleri ilahiler ile dinleyenleri adeta mest etti. Belediye personeli tarafından yemek servisinin yapılması ve ezanın okunması ile hep birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

İftarın ardından yapılan duayı İl Müftüsü Necati Akkuş okuyarak tutulan oruçların Allah tarafından kabul edilmesi temennisinde bulundu.

Mahalle sakinlerine hitaben kısa bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise; "Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemizin hak ettiği değere kavuşması ve vatandaşlarımızın en iyi şartlarda yaşaması için çalışıyoruz. Yeşilkent Mahallemiz için yaptığımız çalışmalar ortada ve bu çalışmalara da devam edeceğiz. Yeşilkent'in adı gibi yeşil olması için mahallemize Fatih Sultan Mehmet Parkı'mızı ve Kent Ormanı'nı kazandırdık. Ramazan ayında bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmak orucumuzu hep birlikte açmak ve Ramazan ayının ruhunu, bereketini birlikte yaşamak bizleri çok mutlu ediyor. Katılım gösterdiğiniz için, bizlerle bu sofrayı paylaştığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından çocuklar için hazırlanan pamuk şekerler dağıtıldı. Program sonrasında Başkan Bakıcı mahalle sakinleri ile sohbet ederek, onlardan gelen istek ve talepleri not aldı. Vatandaşlar ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı bir süre sonra programdan ayrıldı.

Mahalle İftarları programı kapsamında 14 Haziran 2016 Salı günü akşamı Yeni Mahalle'de yapılacak olan iftar yemeği yoğun yağış nedeni ile daha sonraki bir tarihe ertelenirken İftar Programları yarın akşam Akpınar Mahallesi'nde yapılacak iftar yemeği ile devam edecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Yeşilkent Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title