Haberler

Bozüyük'te Kutlu Doğum Haftası Programı

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve televizyon programcısı Necmettin Nursaçan'ın konuşmacı olarak katıldığı program, ilçedeki bir otelde düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Peygamber Efendimizi (S.A.V.) anlamanın ve anlatmanın çok önemli olduğunu söyleyerek, Peygamber Efendimizin çok iyi bir baba, çok iyi bir eş, bir dost, bir komutan ve bunun yanında sayamayacağımız daha bir sürü niteliği olduğunu dile getirdi. Son dönemde tüm gençlerin kendilerini farklı alanlarda, farklı toplumlarda birilerini örnek almaya çalıştığını söyleyen Bakıcı, "Aslında bizim üzüldüğümüz de bu. Çocuklarımızı çok iyi yetiştirebilmemiz için Peygamber Efendimizi çok iyi anlatmamız gerekiyor. İşte biz böyle programlarda Peygamber Efendimizi anlatacak böyle değerli kişileri sizlerle buluşturuyoruz" dedi.

"Bizler ömrümüz var olduğu sürece kendi memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz, o yüzden eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz" diyen Başkan Bakıcı, "Ne hikmetse son dönemlerde bizim Türkiye'de her şey seçim üzerine yapılıyor ve ben inanın üzülüyorum. Çünkü her şey seçimden ibaret değil. Bizler biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Aslında birlikte Türkiye'yiz" diye konuştu.

Besmele İlahi Grubu'nun seslendirdiği ilahilerle başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra Necmettin Nursaçan, sohbetiyle Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sundu. Programın sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Nursaçan'a teşekkür ederek plaket, Besmele İlahi Grubuna ise çiçek takdim etti. Programda ayrıca davetlilere Peygamberimizin hayatını anlatan "Sevgi Yolu" adlı kitap hediye edildi.

Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik AK Parti Milletvekili adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcıları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Nursaçan Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title