Haberler

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Mesleki Stant Açtı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polislik mesleği ile ilgili bir stant açıldı.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polislik mesleği ile ilgili bir stant açıldı.

İlçe halkını güvenlik tedbirleriyle ilgili bilgilendirmek ve polislik mesleğinin tanıtılmasını amacıyla Sarar Outlet'te açılan stant 8-9 Nisan tarihlerinde 2 gün süreyle açık kalacak. Polis Merkez Amiri Adem Özay Cengiz ve TEM Büro Amiri Komiser Tugut İlgüy'ün organizasyonu ile gerçekleştirilen stant, açılışının ilk gününde öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Stant görevlileri tarafından çocuklara bilgilendirmeler yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Polis Merkez Amiri Adem Özay Cengiz, "Stantta çevik kuvvet, olay yeri inceleme, trafik ve ayrıca polislik mesleğini merak eden öğrencilerin polislik mesleği ile ilgili bilgi almaları için broşürler yer alacak ve bu konuda görevli personellerden bilgi alınabilecek. Ayrıca Türkiye'de 2 adet olan simülatör aracının bir tanesini buraya getirdik. İnsanlar bizzat yaşayarak emniyet kemeri takmanın önemini daha iyi anlayacaklar. Simülatör aracımız 2 gün boyunca 10.00 ve 17.00 saatleri arasında burada hizmet verecek. İnsanlar bizzat şahit olarak emniyet kemeri takmanın ne kadar önemli olduğunu daha net bir şekilde görebilecekler" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Sarar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title