Haberler

Bozüyük Belediyesi Mmeclis Toplantısı

Bozüyük Belediyesi mart ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında yapıldı.

Bozüyük Belediyesi mart ayı Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında yapıldı.

Kültür Merkezi Meclis Salonu'ndaki toplantıda, 8 gündem maddesine ilave olarak CHP ve MHP gruplarının verdiği önergeler görüşüldü. Mahalle konakları bünyesinde bulunan muhtarlık odalarının elektrik, doğalgaz ve ortak giderlerinin belediye bütçesinden ödenmesi konusu oybirliğiyle kabul edilirken, mahalle konakları dışında bulunan muhtarların giderlerinin ödenmesi ise plan bütçe komisyonuna sevk edildi.

Belediye Başkanı Bakıcı'ya yetki verilmesi, MHP ve CHP'li üyelerin ret oyuna rağmen oy çokluğuyla kabul edildi. Bakıcı, CHP grubu tarafından verilen, belediyede işitme engelliler için tercüman çalıştırılması, kapalı pazarın çökmesinin ardından pazarın kurulduğu alana seyyar tuvalet konulması ve otopark konularının belediyede meclis gündemi dışında konuşulabileceği belirterek, konuların gündeme alınmasını oylamaya sundu. 3 madde, AK Parti grubunun oylarıyla gündeme alınmadı.

Laz Ahmet Caddesi'nde zemin bozukluğu olması konusunun nisan ayı toplantısında sözlü cevaplanması oy birliğiyle kabul edilirken, hal mevkisindeki çalışmayla ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir tarafından cevaplandırıldı. MHP grubu tarafından verilen ilçe merkezinde engelliler için düzenleme yapılması ve yeni mezarlık yeri konuları, Belediye Başkanı Bakıcı tarafından sözlü cevaplandırıldı. Bakıcı, MHP grubunun, belediye meclisi hatıra ormanı oluşturulması talebine de olumlu yaklaşırken, en kısa sürede gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title