Haberler

Bozüyük BBP İl Genel Meclis Üyelerini Tanıttı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Bozüyük ilçesini temsil edecek İl Genel Meclis üyesi adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Bozüyük ilçesini temsil edecek İl Genel Meclis üyesi adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Parti seçim bürosunda yapılan toplantıda, İl Genel Meclis üyesi adayları Hakan Dülger, Ömer Özkan, Aydın Kömür ve Murat Karaca'nın tanıtımı yapıldı. Programda, İlçe Başkanı Serdar Şahin, Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, seçim koordinasyon merkezi başkanı Mehmet Koca ve partililer de hazır bulundu.

Programda ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Serdar Şahin, Büyük Birlik Partisi'nin ideolojisi ve misyonu olan tertemiz sayfalara sahip bir hareket olduğunu kaydetti. Şahin, "Biz de ilahi Kelimetullah'ın birer feri, birer neferi ve birer Alperenleriyiz. Bu yolda bize destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından İl Genel Meclis üyesi adayları sırasıyla kendilerini tanıttılar ve Allah'ın izni ile Nail Dağlı'dan almış oldukları İl Genel Meclis üyeliğini daha yukarılara taşımak için mücadele edeceklerini söylediler. Son olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, Bilecik'te, İl Genel Meclis üyesi olarak Bozüyük'ü temsilen görev alacak kişileri tanıttıklarını belirtti. Dağlı, "Bu dakikadan itibaren sahaya iniyoruz. BBP olarak İl Genel Meclisi hedefimiz en az iki İl Genel Meclisi üyeliğidir. Allah nasip ederse bunu başaracak güçteyiz. Partimiz temiz bir parti, bizim olduğu gibi partimizin de köylerimize geçmişte bir takım hizmetleri var. Genç kardeşlerimiz bizden aldıkları bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklar. El birliği ile güçlü bir şekilde bu işi başaracağımıza inanıyorum"diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Serdar Şahin Bozüyük Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title