Haberler

Bozüyük Adliyesi'nde Yeni Atamalar Yapıldı

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2015 Ana Kararnamesi ile Bozüyük adliyesinde hâkim ve savcıların yerlerinde toplu değişiklik yapıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2015 Ana Kararnamesi ile Bozüyük adliyesinde hakim ve savcıların yerlerinde toplu değişiklik yapıldı. Bozüyük adliyesinde görevli 5 hakim ve 3 savcının görev yerleri değişti, yerlerine ise 4 hakim ile 4 yeni savcı atandı

Buna göre, Bozüyük Hakimi Yavuz Gömeç Güroymak Cumhuriyet Savcılığına, Bozüyük Cumhuriyet Savcısı Musa Eriş İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Bozüyük Hakimi Arzu Eriş İstanbul Hakimliğine, İsmail Turgut Kıldan Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına, Bozüyük Hakimi Kamile Kıldan Diyarbakır Hakimliğine, Bozüyük Hakimi İkbal Bozkurt Antalya Kemer Hakimliğine, Bozüyük Hakimi Duygu Akar, Yüksekova Hakimliğine, Kemal (Coşkun) Akar Yüksekova Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Çivril Cumhuriyet Savcısı Deniz Kakırman Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına, Kovancılar Hakimi Hatice Çötemen Bozüyük Hakimliğine, Kovancılar Cumhuriyet Savcısı Serdar Çötemen Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına, Çaycuma Hakimi Nusret Turan Bozüyük Hakimliğine, Selim Cumhuriyet Savcısı Hikmet Salman Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına, Bayburt Hakimi Kadri Arslan Bozüyük Hakimliğine, Aralık Cumhuriyet Savcısı Gökhan Karakayalı Bozüyük Cumhuriyet Savcılığına, Aralık Hakimi Fatma Karakayalı Bozüyük Hakimliğine atandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Coşkun Güroymak Bozüyük Gömeç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title