Haberler

Bozok Üniversitesi Genel Sekreterliğine Erol Sorucu Atandı

Bozok Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine üniversitenin İlahiyat Fakültesi Sekreteri Erol Sorucu atandı.

Bozok Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine üniversitenin İlahiyat Fakültesi Sekreteri Erol Sorucu atandı.

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Üniversite Genel Sekreterliği görevine atanan Erol Sorucu'yu makamında kabul ederek yeni görevinde başarı diledi.

Ziyarette konuşan Uçar, genel sekreterliğin üniversitenin önemli görevleri arasında olduğunu belirterek, "Görevler bir bayrak yarışıdır ve bizlere verilen bir emanettir. Önemli olan bunu en iyi şekilde temsil etmek ve görev yapılan süre içerisinde başarılı hizmetlere imza atarak bayrağı üst basamaklara taşıyabilmektir. Genel Sekreterimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yok. Erol Bey'e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum"  diye konuştu.

Sorucu da zorlu göreve atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seyfullah Türkmen hocamızdan devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak adına ekip ruhu içinde çalışmaya gayret göstereceğiz. Amacımız üniversitemizin el birliğiyle gelişmesini ve kalkınmasını sağlamak, uyumlu ve koordineli çalışmalarımızla da Bozok Üniversitesi'nin değerine değer katmaktır. Bu vesileyle rektörümüze ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Bozok Üniversitesi Tamer Uçar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title