Haberler

Bozok Teknopark Genel Kurulu Yapıldı

Bozok Teknopark AŞ'nin ilk genel kurulu yapıldı.

Bozok Teknopark AŞ'nin ilk genel kurulu yapıldı.

Bozok Üniversitesi Senato Salonu'ndaki genel kurula, Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat Ziraat Odası Temsilcisi Fatih Akdoğan ve Teknopark AŞ Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Hazer katıldı.

Prof. Dr. Tamer Uçar, burada yaptığı konuşmada, teknoparkın gerek Bozok Üniversitesi gerekse Yozgat ve bölgesi için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Teknoparkın iyi değerlendirilmesinin ciddi yararlar sağlayacağını söyleyen Uçar, şöyle devam etti:

"Teknopark kurmak hedefiyle Yozgat Yenilikçilik Merkezi adıyla ilk adımımızı attık. Teknopark binamız tamamlandı. Herkese açık olan teknoparkımızda sanayicilerimiz, akademisyenlerimiz, ticari işletmeler, Ar-Ge firmaları faaliyetlerini yürütebileceklerdir. Bozok Teknopark AŞ'yi kurarken ortaklıklarımız son derece önemliydi. Bozok Üniversitesi'nin yanında, valiliğimiz, belediyemiz, ticaret ve sanayi odası, ziraat odası, ilçe belediyelerimiz ortaklarımız arasında yer almaktadır. Ortaklık yelpazemizin geniş olması teknoparkın diğer kurumlar tarafından da önemsendiğinin, sahiplenildiğinin bir göstergesi, toplumumuz ve ülkemiz için yararlı bir iş olduğunun işaretidir. Teknoparkın ilimize kurulmasında emeği geçen başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Cevahir Uzkurt'a, ünivesitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Erol ve üniversite-sanayi işbirliğinden sorumlu Rektör Danışmanı ve Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Hazer ve herkese teşekkür ediyorum."

Genel kurul sonrası şirket ortaklarının temsilcileri, Avrupa Birliği finansmanıyla yaptırılan teknopark binasında incelemelerde bulunuldu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Bozok Üniversitesi Tamer Uçar Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title