Haberler

Bozkurter'den Kunter'e Yanıt

Eski Beşiktaş Basketbol Şube Koordinatörü Bozkurter: "Sayın Erman Kunter, göreve geldiğiniz iki yıldan beri her başarısızlığınızda eski yönetimi ve basketbol şubesini suçlamaktan artık vazgeçin" "Ya Beşiktaş'ı kartal gibi uçurun ya da erdemli insanların yaptığı gibi istifa edin"

BÜLENT ASLAN - Eski Beşiktaş Basketbol Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter, siyah-beyazlı kulübün basketbol genel direktörü Erman Kunter'e tepki gösterdi.

Hasan Bozkurter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erman Kunter'in göreve geldiği günden bu yana eski yönetim ve basketbol şubesine suçlamalarda bulunduğunu belirterek, "Sayın Kunter göreve geldiğiniz iki yıldan beri her başarısızlığınızda eski yönetimi ve basketbol şubesini suçlamaktan artık vazgeçin" dedi.

Erman Kunter'i Türk basketboluna kazandıran kulübün Beşiktaş olduğunu kaydeden Bozkurter, "Ancak biz 'Eczacıbaşı bana 100 bin lira fazla veriyor' deyip, kulübümüzü ortada bırakıp gidenlerden değiliz. Biz 7 yıl kulüpten bir kuruş almadan Beşiktaş'a hizmet eden Beşiktaş sevdalılarıyız. Sayın Kunter, antrenörlük yaşamında, Beşiktaş takımını kümeye düşüren biz değil, sizsiniz" diye konuştu.

"Geçen sene 550 bin dolar, bu sene genel direktör adı altında 300 bin dolar, iki senede toplam 850 bin dolar alıp, başarısız olan tek yönetici sizsiniz" diyen Bozkurter, şöyle devam etti:

"Suçladığınız yönetim, kulübün 110 yıllık tarihinde ilk defa EuroChallenge ve Türkiye Kupası ile 37 yıl sonra Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2 senede toplam 11 milyon dolar harcayıp yine başarısız olan sizsiniz. Kulübün Hawkins'ten 500 bin dolar, Arroyo'dan 400 bin dolar olmak üzere Galatasaray'dan 900 bin dolar transfer ücreti aldığından niye bahsetmiyorsunuz?"

Arroyo'nun Galatasaray'a gitmesine de değinen Bozkurter, "Erman Kunter, 'Arroyo benim sistemime uymuyor' deyip Galatasaray'a satarken, televizyonlarda Arroyo'nun Galatasaray'ı şampiyon yaparken sağladığı katkıyı, tüm Beşiktaş camiası yüreği sızlayarak seyretmiştir" şeklinde konuştu.

Erman Kunter'in 3 kupalı şampiyon takımı devraldığını kaydeden Bozkurter, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İki senede Beşiktaş Basketbol Takımı'nı ne hale getirdiğiniz ortada. Sayın Kunter, 25 bin kişilik seyirci kapasitesi olan Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduran Beşiktaş taraftarı, şimdi salonlara 300 kişiyle geliyorsa, bunun nedenini sizde arayın. Beşiktaş'ı eski haline getirmek sizin elinizdedir. ya Beşiktaş'ı kartal gibi uçurun ya da erdemli insanların yaptığı gibi istifa edin." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Erman Kunter Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title