Haberler

Bozkurt'ta Terör Lanetlendi

Bozkurt ilçesinde Memur Sen Konfederasyonu öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar terörü lanetledi.

Bozkurt ilçesinde Memur Sen Konfederasyonu öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar terörü lanetledi.

Türk Tarih Meydanında bir araya gelen, Eğitim Bir Sen, Sağlık Sen. Diyanet Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Bozkurt Ülkü Ocağı, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar hep birlikte terörü lanetlediler. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan program, Kur'an-ı Kerim okunması ve basın açıklamasıyla devam etti.

Memur Sen temsilcisi Savaş Yılmaz tarafından okunan basın açıklamasında şunlara yer verildi; "Üzerinde yaşadığımız bu cennet vatana göz koymuş onlarca düşman gün geçmiyor ki yeni bir kalleşlik yapmasınlar. Hava soğuk ama içimiz yanıyor. Kalleşler geçen hafta İstanbul'da bugünde Kayseri'de gösterdiler kalleşliklerini, 10 Aralık gününün bugün haftayı devriyesindeyiz. Bir hafta önce bugün bu aziz vatanın toprağına 44 fidan daha dikildi. Bugünde onlara 13 yiğit daha katıldı. Onlar daima yeşerecek bizde onları unutmayarak kinimizi her daim taze tutacağız. Türkiye Cumhuriyetinin son yıllarda dünyadaki gücünü artırması iç ve dış hainleri hiç mutlu etmemiş olmalı ki masa başı oyunlarından vazgeçip kuklaları olan terör örgütleriyle kalleş, kanlı oyunlar oynamaya başladılar. FETÖ ile 15 Temmuz'da elde edemediklerini PKK, PYD, DEAŞ gibi eli kanlı terör örgütleriyle başaracakları hayalindeler. Terörün sadece Türkiye'de olmadığını belirten Savaş Yılmaz; "Terör belası sadece bizim başımızda değil Halep kan ağlıyor zalimler iyice insanlıktan çıkmış durumda gözlerini kan bürümüş hem de öyle bürümüş ki korkudan küçücük çocukları katletmeye başladılar korkuyorlar çünkü bu çocuklar büyürlerse intikam alacaklar."

Eylem basın açıklamasının ardından sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Savaş Yılmaz Memur Sen Bozkurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title