Haberler

Bozkurt'ta Memurlara Canlı Bomba Eğitimi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde, Kaymakamlık tarafından ilçede görev yapan memurlara güvenlik semineri verildi.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Kaymakamlık tarafından ilçede görev yapan memurlara güvenlik semineri verildi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan seminerde memurlara hitap eden Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, "Allah hepimizi terörün adi kalleşliklerinden esirgesin. Bizler bu ilçenin idare amiri olarak sizlerin ailesinden, canından, malından ve namusundan kendimizi sorumlu hissediyoruz bu nedenle bu tür seminerler düzenleyerek sizleri bilgilendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Seminerde memurlara alınabilecek güvenlik önlemlerini Bozkurt ilçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Atilla Eryücel anlattı.

Başçavuş Eryücel, Konut ve işyerlerinde, yaşamın her alanında alınacak güvenlik önlemleri ile canlı bomba saldırılarına karşı alınacak önlemleri slaytlar eşliğinde anlattı.

Seminere, Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç, İlçe Emniyet Amiri Zekeriya Yıldırım, İlçe Müftüsü Abdurrahman Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Özcan, daire amirleri ve memurlar katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title