Haberler

Böyle Ölüm Görülmedi!

Güncelleme:

İlginç olay Rusya'nın Novosibirsk kentinde meydana geldi.

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde, YAK-52 tipi uçakla havalanıp paraşüt ile atlayan gence aynı uçak iniş sırasında çarparak ölümüne sebep oldu.

İlginç olay Novosibirsk kentinde meydana geldi. 17 yaşındaki paraşütçü YAK-52 tipi uçak ile havalandıktan sonra eğitmenin talimatı doğrultusunda hareket etmeyince, inmesi gerektiği alan yerine uçakların kalkış ve iniş için kullandıkları pistin üzerine indi. Paraşütçü iniş yaptığı sırada piste inişe geçen atladığı uçak, paraşütçüyü son anda fark edince çarpışmayı engellemek için tekrar havalanmaya yeterli vakit bulamadı ve uçağın kanadı paraşütçüye çarparak yaşamını yitirmesine neden oldu.

Aynı uçakla atlayan 20 paraşütçüden ikisinin daha kendisi ile birlikte piste indiği, ancak diğer iki paraşütçünün uçak motorunun sesini duyarak pisten kaçma fırsatı buldukları, ölen paraşütçünün kulağında kulaklıkla müzik dinlediği için uçağın çıkarttığı gürültüyü duymadığı ve kaçmak için teşebüste bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title