Haberler

Boyacının İstihdam Çağrısı

Güncelleme:

Batmanlı ayakkabı boyacısı Abdurrahman Başaran, yetkililere ve iş adamlarına seslenerek, Batmana daha fazla yatırım yapılmasını istedi.

İşsizliğin kol gezdiği Batmanda, iş bulamayan ve bu nedenle ayakkabı boyacılığı yapan yurttaş'tan yatırım çağrısı.

Turgut Özal Bulvarı, Academy kafe karşısında ayakkabı boyacılığı yapan Abdurrahman Başaran, Güneydoğudaki işsizliğin artık iyice can sıktığını belirterek, Bölgeye ve özellikle Batman'a yatırım yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Güneydoğunun istihdam ve yatırım açısından öncelikli bir konuma getirilmesi için ilgili mercilerden ivedi çalışmaların hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan Başaran"Okul okuyamadığım için hayatın önemli basamaklarını çıkmakta travmalar yaşıyoruz doğal olarak. Eğer bölgemizde yeterli yatırımlar olsaydı, neden boyacılık yapmak zorunda kalayım ki ?
Sabahtan akşama kadar ayakkabı boyuyoruz ama elimize geçen 3 beş kuruş. Hayatta bize reva görülen bu adaletsizce yaşamın bir an önce nihayet bulmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title