Haberler

    Jurgen Klopp: Kuradan Önce Bu Gruba Düşmeyi İstemezdim

    Güncelleme:

    Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, "Anderlecht ve Galatasaray ile hiç karşılaşmamıştım. Kuradan önce bu gruba düşmeyi istemezdim." dedi.

    Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakiplerinden olan Borussia Dortmund cephesi, yapılan kura çekimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

    "KENDİMİZE FAZLASIYLA GÜVENİYORUZ"

    Sportif Direktör Michael Zorc, dengeli bir gruba düştüklerini belirtirken, "Gergin ve zorlu maçlar oynayacağız. Arsenal ile Şampiyonlar Ligi'nde oynama konusunda artık çok tecrübeliyiz. Zorlu bir grupta olduğumuzun farkındayız ama kendimize fazlasıyla güveniyoruz. Gruptan çıkabilecek güçteyiz." dedi.

    KLOPP: ANDERLECHT VE GALATASARAY...

    Teknik Direktör Jurgen Klopp ise Arsenal'i yakından tanıdıklarını hatırlatırken, "Anderlecht ve Galatasaray ile hiç karşılaşmamıştım. Kuradan önce böyle bir gruba düşmeyi istemezdim ama kabullenemk zorundayız. Cumartesi gününden itibaren Anderlecht ve Galatasaray hakkında bilgi toplamaya başlayacağız. Arsenal'i zaten yakından tanıyoruz." diye konuştu.

    İLKAY: "GALATASARAY'A KARŞI OYNAMAK..."

    Takımın Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan'ın kura yorumu ise şöyle oldu: "Türk kökenimden ötürü Galatasaray'a karşı oynayacağımız maçlar benim için çok özel olacak. Arsenal ise çok üst düzey bir takım. Onlarla oynayacağımız maçlar bize aynı zamanda milli takımdaki arkadaşlarımızı yeniden görme fırsatı verecek. Anderlecht'i ise biraz takip edenler, ne kadar kaliteli bir takım olduğunu bilir. Elimizden geleni yapacağız."

    Mats Hummels ise Anderlecht ve Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmaların ilginç olacağını belirtirken, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Jurgen Klopp Galatasaray Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500

    Yorumlar (1)

    hasan:

    İlkay beyin laflarına bak Türk kökenli olduğumdan diyo Türküm diyemiyor yahu bu adamların Türklüğü mürklüğü kalmamış bunların alın pasaportlarını ellerinden utanmadan birde oy kullanıyorlar beni yönetecek adamları seçiyorlar orda yaşa gel burda oy kullan Türkiye batmış umurlarındamı?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title