Haberler

Bornova, Ata Ağabeyini Sonsuzluğa Uğurladı

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden CHP Bornova İlçe Örgütü’nün sevilen ismi, eski futbolcu Ata Albayrak’ın cenazesi, çok sayıda partili ve yurttaşın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden CHP Bornova İlçe Örgütü'nün sevilen ismi, eski futbolcu Ata Albayrak'ın cenazesi, çok sayıda partili ve yurttaşın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Bornova'nın sevilen isimlerinden olan Albayrak'ın cenazesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atila Sertel, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Bornova Merkez Cami'nde kılınan cenaze namazından sonra, gözyaşları içinde Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Albayrak'ı kaybetmekten dolayı son derece üzgün olduklarını belirten CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı Yüksek Mimar Olgun Atila, "Fikir yoldaşımız, parti emekçimiz Ata ağabeyimizi kaybettik. Üzüntümüz çok büyük. Güler yüzü ve babacan tavrıyla hemen herkesin gönlünde yer edinen Ata Ağabey'in vefatı, hem ilçemizde hem de parti örgütümüzde büyük üzüntü yarattı. Kendisi, seçim dönemi boyunca yanımızdan hiç ayrılmadı; bize her zaman destek oldu. Sevgili ağabeyimize Allahtan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere bütün sevenlerine başsağlığı diliyoruz" diye konuştu.

ATA ALBAYRAK KİMDİR?

Albayrak, 10 Kasım 1956 yılında doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bornova'da tamamladı. Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'ni bitirdikten sonra çalışma hayatına atıldı. Uzun yıllar TEDAŞ'ta çalıştı ve buradan emekli oldu. Spora her zaman ilgi duydu; Bornova Altınay Spor ve İlkadım Spor Kulüpleri'nde futbolculuk yaptı. Bornova Masterlar Derneği'nin de Kurucu Başkanı olan Albayrak,2006-2007 sezonunda Aliağa; 2007-2008 sezonunda ise Bucaspor'un İdari Menajeri olarak görev yaptı. Albayrak, Bornova Belediyesi'ne bağlı Mevlana Toplum Merkezi'nde tesis sorumlusu olarak çalışıyordu. Albayrak, evli ve bir kız bir erkek çocuk babasıydı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Olgun Atila Bornova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title