Haberler

Bomba Süsü Verilmiş Düzenek Dolandırıcılık Girişimi Çıktı

Denizli'de beline bağladığı bomba süsü verilen düzenekle canlı bomba gibi Çınar Polis Merkezi'ne giden ev hanımı 7 aylık hamile C.Ç.D'nin, oyununu polis bozdu.

Denizli'de beline bağladığı bomba süsü verilen düzenekle canlı bomba gibi Çınar Polis Merkezi'ne giden ev hanımı 7 aylık hamile C.Ç.D'nin, oyununu polis bozdu. C.Ç.D'nin tanıdığı M.İ. ile birlikte babasını dolandırmak için kendine canlı bomba süsü verdiği ortaya çıktı.

Çınar Polis Merkezi dün giden evli ve 7 aylık hamile C.Ç.D. (32), kapıdaki nöbetçi polise, üç kişi tarafından kaçırılıp, beline uzaktan kumandalı bomba düzeneği bağlandığını söyleyip, montunun altındaki led ışık ile elindeki cep telefonunu göstermişti. Bunun üzerine polisler, karakolun yanındaki arsaya götürdükleri sürekli ağlayan genç kadının belindeki düzeneği çıkartıp yere bıraktı. Bir yandan da bomba imha uzmanı çağırıldı. Bomba imha uzmanın yaptığı incelemede, düzeneğe, çocuk oyun hamuru, kablolar, pil ve led ışık kullanılarak C-4 bomba süsü verildiğini belirlenmesiyle herkese rahat bir nefes almıştı.

Genç kadının çelişkili ifadeler vermesi üzerine soruşturmayı derinleştiren polis, canlı bomba olayının dolandırıcılık yapmak üzere tasarlanmış bir senaryo olduğunu ortaya çıkardı. C.Ç.D'nin arkadaşı M.İ. ile işadamı olan babası İrfan Ç'den para sızdırmak için böyle bir yola başvurduğu anlaşıldı. Kaçırıldığı yalanını uydurduğu ileri sürülen C.Ç.D'nin polis merkezine gitmeden önce babasını cep telefonuyla arayıp, kaçırıldığını, beline bomba bağladıklarını ve 60 bin TL para istediklerini söylediği de öğrenildi. Baba İrfan Ç'nin ise, kızını hemen polis merkezine gitmesini söylediği iddia edildi. C.Ç.D., polisteki ifadesinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı. M.İ. ise 'Halkı paniğe sevk etmek', 'Suç uydurma' ve 'Dolandırıcılık girişimi' suçlarından sevk edildiği adliyede, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Bakmadan Geçme

Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sakarya bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Rize bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Osmaniye bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Ordu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Niğde bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Nevşehir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muş bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Muğla bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sürat Kargo, Aras Kargo, Yurtiçi, MNG Kargo Bayramda çalışıyor mu? Kargolar bayramda dağıtım yapacak mı?
Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title