Haberler

Bomba İddia! "Türkmendağı'nda Rus ve Rejim Generalleri Öldürüldü"

Güncelleme:

Türkmen Dağı bölgesinde, rejim ve Rus generallerin gizli toplantısına muhaliflerin saldırdığı ve 15 üst düzey subayın öldürüldüğü öne sürüldü.

Suriyeli muhaliflerden Ankara'ya dikkat çeken bilgiler ulaştı. CNN Türk'ün haberine göre Bir süredir yoğun bombardıman altındaki Türkmen Dağı bölgesinde, rejim ve Rus generallerin gizli toplantısına muhalifler saldırdı. Muhaliflerin iddiasına göre, saldırıda aralarında generallerin de olduğu 15 üst düzey subay öldürüldü.

RUS VE SURİYELİ GENERALLER BİR ARAYA GELDİ

CNN Türk'ün haberine göre Muhaliflerden Ankara'ya ulaşan bilgilere göre, Rus ve Suriyeli üst düzey generaller 2 Şubat akşamı, Türkmen Dağı'nda yürüttükleri operasyonun devamını konuşmak üzere toplantıda biraraya geldiler.

ÜST DÜZEY SUBAYLAR ÖLDÜRÜLDÜ

Söz konusu toplantıyı daha önceden haber alan muhalifler, saldırıya geçti. Ankara'ya ulaşan bilgiye göre muhaliflerin saldırısında biri korgeneral 4 Rus subay, 5 tuğgeneral seviyesinde Suriyeli subay olmak üzere toplam 15 asker öldürüldü.

TÜRKMEN DAĞI SALDIRILARINI ORGANİZE EDEN İSİM DE ORADAYDI

Rus komutanlar arasında Türkmen Dağı'ndaki saldırıları organize eden ismin de bulunduğu belirtiliyor.

Söz konusu haber Ankara'da yakından değerlendirmeye alındı. Bölgede dengeler açısından gelişmelerin yakından takip edildiği ifade ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Suriye Selma Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500

Yorumlar (252)

trabzonsol:

türkiyenin parmağı varsa bu işte rusya türkiyeyi yerle bir eder faşistler kolayın türkü

72
17
yanıtYanıtla
bombom:

bombom gibi yalan

45
15
yanıtYanıtla
akkoyun yalanlari:

bu millete kurtlar vadisi izlete izlete artık komplo haberleri bile yutturmaya başladılar. dizi senaryosundan haber senaryosuna yatay geçiş :d sorun yok bu millet inanır arkadas

53
6
yanıtYanıtla
siverekli:

ruslar bitmez siz once kaçacak delik arayın kırolar her biji putin

12
42
yanıtYanıtla
..........:

Ulan biz yedi duvel üzerimize geldi kacmadik sarhoş Putin ve askerlerinden mi kacacagiz kaçmak sizin gibi fistanlilara yakisir

yanıt0
yanıt0
LMAO:

İNAMIYORSANIZ CNNTÜRK SİTESİNE BAKIN. . O Kİ CNNTÜRK TÜRKLERE DÜŞMAN BİR MEDYADIR . . BUNLAR PROVALAR DAHA TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ. .

7
38
yanıtYanıtla
salih:

yıne akp yandaş medya yalanları atın sebest kendınızı kandırın akp sayesınde türkmenler ı katlıyam beklıyor yazık

31
5
yanıtYanıtla
SERKAN:

Rus haber ajansları haberi doğruluyor

11
20
yanıtYanıtla
Arap:

Siz anca koyun lari kandirirsiniz . Yalan haber ben sordurtum yok oyle bi sey

7
24
yanıtYanıtla
Rifki:

Sen kimsin lan arap sormusmus

yanıt0
yanıt0
Tüm 252 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title