Haberler

Bolu Valisi ve Öğrenci Velileri Birlikte Kitap Okudu

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Doğancı Ayşe Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen okuma saatine katılarak öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Doğancı Ayşe Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen okuma saatine katılarak öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte kitap okudu.

Doğancı Ayşe Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulu Kitap Kurtları Kulübü tarafından düzenlenen okuma etkinliğine Vali İbrahim Özçimen, Okul Müdürü İsmail Şener, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü İsmail Şener tarafından karşılanan Vali İbrahim Özçimen, Doğancı Ayşe-Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulunun girişinde evde eğitim projesi kapsamında eğitim alan 9 yaşındaki yürüme engelli Yaşar Aydın ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Özçimen, daha sonra ise beraberindekilerle Kitap Kurtları Kulübü tarafından uygulanan ve öğrencilerin okuma alışkanlığını artırmak için yapılan kitap okuma etkinliğine katıldı. Proje kapsamında Okul Müdürü İsmail Şener, öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler ile Vali İbrahim Özçimen, sıralara oturup birlikte ders saati boyunca kitap okudular.

Okumanın son derece faydalı olduğunu aktaran Vali Özçimen, "Okuma saatini benimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim. Bu projeyi hazırlayan Kitap Kurtları Kulübü üyelerini ve emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum. Bizler nesillerimize kitap okuma alışkanlığı kazandıramadık. Onları bilgisayar, televizyon ve telefonlardan, kahvelerden kurtaramadık. Bunların hiç biri okumanın yerini tutmaz. Okumadan hiçbir şey olmaz, olunmaz. Okumadan dünya milletlerinin önüne geçemeyiz. Kitap okuyarak beynimizi ve ruhumuzu doyurmalıyız. Bu projenin her okula örnek olmasını ve artarak devam etmesini diliyorum. Bu projeyi hazırlayan kulüp üyelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bize yapacağınız en büyük destek kitap okumanızdır" diye konuştu.

Okul Müdürü İsmail Şener, Vali Özçimen'e okul hakkında bilgiler verdi. Şener, okullarında 150 ilkokul ve 130 orta okul öğrencisinin eğitim gördüğünü, ilkokul kısmında 6, orta okul kısmında 12 öğretmen ile eğitim verdiklerini belirtti. Şener ayrıca, 16 köyden 110 taşımalı öğrenci olduğunu da bildirdi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Özçimen Aydın Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title