Haberler

Bolu'da " Şarkılarla Türkülerle İstanbul" Büyük Beğeni Topladı

Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu tarafından düzenlenen “ Şarkılarla Türkülerle İstanbul” isimli konser vatandaştan büyük beğeni topladı.

Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu tarafından düzenlenen " Şarkılarla Türkülerle İstanbul" isimli konser vatandaştan büyük beğeni topladı.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde yıllardır hafızalara kazınmış birbirinden güzel İstanbul şarkıları seslendirilirken, izleyenler unutulmaz bir akşam yaşadı. Yaklaşık 3 saat süren muhteşem konsere Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İki bölüm haline gerçekleştirilen ve onlarca parçanın seslendirildiği konser sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu şef Rıfat Günen ve topluluk üyesi sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür etti. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Alaaddin Yılmaz İstanbul Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title