Haberler

Bolu'da '06.06.2016'da Evlenme Yoğunluğu

Bolu'da, özel olması için nikah tarihi olarak '06.06.2016'yı seçen çiftler nikah salonunda yoğunluk oluşturdu, 16 çiftin nikahı kıyıldı.

Bolu'da, özel olması için nikah tarihi olarak  '06.06.2016'yı seçen çiftler nikah salonunda yoğunluk oluşturdu, 16 çiftin nikahı kıyıldı.

Çiftler, evlilik tarihlerinin akılda kalıcı olması ve daha kolay hatırlanır olması için '6' rakamının yan yana geldiği '06.06.2016' tarihini seçti. Çiftler, aylar öncesinden bu özel günde evlenebilmek için Bolu Belediyesi Nikah Salonu'na başvuruda bulundu ve 16 çiftin başvurusu kabul edildi. Normalde hafta sonlarında yoğunluk yaşanan nikah salonu, hafta içinde en yoğun günlerinden birini yaşadı. 16 çift, nikahlarının kıyılması için Karaçayır Mahallesi'ndeki nikah salonunda sıraya girdi. Çiftler, art arda yapılan nikah törenleriyle evlendi.

26 yaşındaki Arif Güney ile evlenen 22 yaşındaki Edanur Yalçın Güney, "Akılda kalıcı olması ve özel bir gün olması için bugünü seçtik. Çok mutluyuz" dedi. 22 yaşındaki Meltem Soylu Yılmaz ve 29 yaşındaki Mesut Yılmaz çifti de özel olması için aylar öncesinden nikah tarihlerini belirleyip başvurduklarını söyledi.

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Yılmaz Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title