Haberler

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor deplasmanda karşılaştığı Kilis Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor deplasmanda karşılaştığı Kilis Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

7 Aralık Stadyumu'nda şampiyonluğa oynayan Kilis Belediyespor ile Adıyaman 1954 Spor arasındaki karşılaşma çekişmeli geçti. Karşılaşmada gülen taraf Adıyaman 1954 Spor oldu.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, "Yaptığımız transferlerle tek gayemiz var; şampiyonluğu Adıyaman'a getirmek. İlk iki haftada kötü oynayarak mağlubiyetler aldık ama ben ve ekibimi bu takıma sonuna kadar inanıyorduk. Nitekim takımımız kendini buldu ve bugün sahada muhteşem bir mücadele ile galibiyeti hak ettiler. Biz inanıyoruz ve bütün Adıyaman halkı da inansın ki bu yolun sonu şampiyonluk olacaktır" şeklinde konuştu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktör Talat Özden ise şöyle konuştu:

"Futbolcularımızın üzerinde bulunan stres sona erdi. Talihsiz mağlubiyetler aldık ama kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız, yönetimimiz arkamızda, taraftarımız yanımızda ve bizde inanıyoruz ki şampiyonluk gelecektir. Buraya kadar gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederek, bu galibiyeti onlara armağan ediyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title