Haberler

Bölgesel Amatör Lig

Tatvan Gençlerbirliği Spor, deplasmanda karşılaştığı Başkalespor'u 1 0 yendi.

Tatvan Gençlerbirliği Spor, deplasmanda karşılaştığı Başkalespor'u 1-0 yendi.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Tatvan Gençlerbirliği Spor, lige puanla başlamanın sevincini yaşadı.

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Obalı, yaptığı açıklamada, lige puanla başlamalarını, takım için iyi bir motivasyon olduğunu belirtti.

Bu yıl kulüp bünyesinde bulunan herkesin şampiyonluğa kenetlendiğini bildiren Obalı, "Bu maç bizim için çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Allah'a şükür oyuncularımız Tatvan'a puanla döndü. Başkalespor yönetimine ve ilçe halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladılar. Maçtan sonra Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sarı futbolcularımızı ve bizi tebrik etti. Kazanan dostluk oldu" dedi.

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Teknik Direktörü Seyithan Özdaş ise lige iyi bir başlangıç yaptıklarını bildirerek, geçen yıl 3. ligin kapısından döndüklerini anımsattı.

Özdaş, "Bu yıl şampiyon olan takım 3. lige çıkıyor. Bu bilinçle elimizden geleni yapacağız. Bu yüzden tüm maçlar bizim için final niteliğinde" diye konuştu. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Tatvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title