Haberler

Boğazlıyan Kaymakamlığı Ramazan'da Yardıma Muhtaçları Yalnız Bırakmayacak

Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan dolayısıyla 400 aileye toplam 140 bin liralık yardım yapacak.

Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan dolayısıyla 400 aileye toplam 140 bin liralık yardım yapacak.

Yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti kararı ile muhtaç ailelere yapılacağını bildiren Kaymakam Davut Sinanoğlu, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması konusunda hassas davrandıklarını ifade etti. Ramazan ayında aç ve açıkta kimsenin kalmaması için köy ve mahalle muhtarlarının gerekli tespitleri yapacaklarını, mümkün mertebe tüm engelli, tek başına yaşayan ve kendi işini göremeyen mağdur ve dezavantajlı vatandaşlara öncelik tanıyacaklarını söyleyen Sinanoğlu, tespit, inceleme ve araştırmalara rağmen ulaşılamayan mağdur vatandaşların da olma ihtimali karşısında muhtarlar başta olmak üzere tüm vatandaşların bu konuda Kaymakamlığı bilgilendirmelerini istedi. İhtiyaç sahiplerinin varlığının sadece Kaymakamlığın değil, toplumun sorunu olduğunu dile getiren Kaymakam Davut Sinanoğlu, "Yardımlaşma ve dayanışma Türk milletinin karakterinde vardır, Ramazan vesilesiyle de vatandaşların mağdur kimselere sahip çıkacaklarına inancım tamdır. Devlet olarak fakirin ihtiyacının karşılandığı, son yıllarda yardımlar artarak devam ettirilmektedir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Davut Sinanoğlu Boğazlıyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title