Haberler

Boğazlıyan Esnaf Odası Başkanlığına Yazılıtaş Seçildi

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Sinan Yazılıtaş seçildi.

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Sinan Yazılıtaş seçildi.

Belediye Düğün Salonundaki genel kurula, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, siyasi partilerin ilçe başkanları, çeşitli odaların temsilcileri de katıldı.

Mevcut başkan Ali Mavili'nin aday olmadığı seçimlerde 5 aday yarıştı. 606 kişinin oy kullandığı seçimlerde 199 oy alan Sinan Yazılıtaş başkanlığa seçildi. Baki Kaya 125, İdris Demircan 118, Sedat Çamsarı 113 ve Ali Bozlar ise 44 oy aldı, 7 oy ise geçersiz sayıldı.

Sinan Yazılıtaş, yaptığı konuşmada, tüm üyelere teşekkür ederek, "Odamız Boğazlıyan'ın en büyük sivil toplum kuruluşudur. 725 faal üyemiz bulunmaktadır. Bizler küçük esnaf ve sanatkarlarız. Kazancımız giderlerimizi karşılayamaz duruma gelmiştir. Bizler ayakta kalabilmek için esnaf bağlarımızı güçlendirmek, karşılıklı fikir alışverişiyle kendimizi yenilemek, yetiştirmek zorundayız" dedi.

Esnafın hak ettiği noktaya ve saygınlığı tekrar gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Yazılıtaş, "Alo Esnaf' hattı kuracağız. 24 saat bize kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacağız. Ayrıca SMS sistemi ile bütün üyelerimizi bilgilendireceğiz.  KOSGEB kredileri için sizlere öncü olacağız, ayrıca basit usuldeki esnaf ve sanatkarlarımızın muhasebe kayıtları odamız tarafından tutulacaktır" diye konuştu.

Sinan Yazılıtaş, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu da Burhan Çay, Mehmet Yozgat, Musa Karacabey, Ruhu Ceylan, Orhan Coşkun ve Ömer Faruk Demir'den oluştu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Özdal Boğazlıyan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title