Haberler

Boğazlıyan'da Teröre Lanet Mitingi

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Dağlıca'daki terör saldırısına tepki amacıyla "Teröre Lanet" sloganıyla miting düzenlendi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Dağlıca'daki terör saldırısına tepki amacıyla "Teröre Lanet" sloganıyla miting düzenlendi.

Boğazlıyan Tertip Komitesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda cuma namazı sonrası düzenlenen mitinge Belediye Başkanı Mustafa Özdal, siyasi parti başkanlarını, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş destek verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından basın açıklaması yapan Emekli Jandarma Başçavuş Ali Rıza Uzeltürk, terörü bir kez daha lanetlediğini vurgulayarak, terörün bu ülkenin huzurunu hiçbir zaman bozamayacağının altını çizdi.

Terör örgütünün hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını ifade eden Üzeltürk

"Bu meydanda ve ülkenin her köşesinde analar ağlamasın, babalar oğulsuz kalmasın, gelinlerimiz eşsiz kalmasın evlatlar yetim kalmasın ülkemizde kan dökülmesin diye buradayız. Şehit Mehmetçikler için buradayız. Hep birlikte buradayız diyeceğiz ki Dağlıca duysun, Kandil inlesin. Bizler kanla yoğrulan bu vatan uğruna dinimiz uğruna şehit olmaya ant içmiş sıramızı bekleyen şehit adayıyız. Şehidim sen rahat uyu, bu vatan uğruna bir ölürüz bin diriliriz" dedi.

Basın açıklamasının ardından şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındıktan sonra miting son buldu.

Muhabir: Özcan Güney

Yayıncı: İsmail İçer - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Boğazlıyan Dağlıca Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
title