Haberler

Body Lıne Fıtness' Ten Adana Byz Algomed Spor'a Sponsor Desteği

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde Adana’yı temsil eden ve transferleriyle süper ligin en güçlü adayı haline gelen Adana Byz Algomed Spor’un denge, güç ve ağırlık antrenmanlarına Body Line Fitness Salonu destek verecek.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Adana'yı temsil eden ve transferleriyle süper ligin en güçlü adayı haline gelen Adana Byz Algomed Spor'un denge, güç ve ağırlık antrenmanlarına Body Line Fitness Salonu destek verecek.

Başkanlığa Avukat Ertuğrul Doğaner, Şube Sorumluluğuna Avukat Yılmaz Özkıral' ın gelmesiyle yeniden yapılanmaya giderek yaptığı 11 yerli, 2 yabancı oyuncu transferiyle süper ligin en güçlü adayı haline gelen, Adana Byz Algomed Spor'a bir destek de Body Line Fitness yöneticisi Ferdi Memili'den geldi.

Ferdi Femili, yeni sezon öncesi ve sezon içerisi çalışmalarında, takımın denge, güç ve ağırlık antrenmanlarını yapacağı, yöneticiliğini yaptığı Body Line Fitness salonunda Adana Byz Algomed Spor teknik heyeti ve sporcuları ile bir araya gelerek başarılar diledi. Adana Byz teknik heyeti tarafından Ferdi Memili' ye üzerinde kendi ismi yazılı bulunan takımın forması hediye edildi.

Body Line Fitness yöneticisi Ferdi Memili bu zamana kadar sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, "Geçen yıl Adanamızı Voleybol 2. Ligi'nde başarı ile temsil eden, süper ligin kapısından dönen Adana Byz Algomed Spor'a destek verdik. Bu yıl da yaptığı transferlerle süper ligin en güçlü adayı haline gelen Adana Byz Algomed Spor'a desteğimizi sürdüreceğiz. Body Line Fitness Salonumuzu takımın güç, denge ve ağırlık çalışmalarını yapabilmesi için sezon öncesi ve sezon içerisinde tahsis ediyoruz. Şampiyonluk yolunda Adana' mızın takımı olan Byz Algomed Spor' a elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Hep birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Byz Algomed Spor'un Antrenörü Nurettin Hayta ise Adana Byz Algomed Spor olarak hedeflerinin süper lig olduğunu belirterek "Kulüp başkanımız Ertuğrul Doğaner ve şube sorumlumuz Yılmaz Özkıral beklentimizin üzerinde 11 yerli ve 2 yabancı oyuncu transfer ettiler. Kadro yapısı itibari ile süper ligin en güçlü adayı durumundayız. Ancak Voleybol sahada oynanmaktadır. Rehavete kapılmadan teknik heyetimiz ve sporcularımızla çalışarak hedefimiz olan süper lige çıkmak istiyoruz. Bize inananları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Başta Kulüp başkanımız Ertuğrul Doğaner' e, Şube sorumlumuz Yılmaz Özkıral' a ve takımımızın çalışmalarında bize destek vererek salonu tahsis eden Body Line Fitness yöneticisi Ferdi Memili'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Doğaner Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title