Haberler

Bodrumlu Gazilerden Okul Ziyaretleri

Güncelleme:

Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Yukarı Mazı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Yukarı Mazı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Her Gaziler Günü'nde bir ilkokulu ziyaret etmeyi gelenek haline getiren Dernek Başkanı Hasan Külcü, beraberindeki 10 gazi ile birlikte Yukarı Mazı İlköğretim Okulu'na yaptığı ziyarette öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerini veren Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü ve Dernek Üyeleri, okulun öğretmenleri Arif Yılmaz ile Nazan İz'e de Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafları hediye ettiler. Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, öğrencilere bu hediyeleri vermelerini sağlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkan ve Üyeleri, Yukarı Mazı Köyü'nden sonra Bodrum Mumcular Imsık Kara Havacılık Tatbikat Merkezi'ne geçtiler. Burada Imsık Merkez Komutanı Yarbay Yusuf Cem Şencan'ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bodrum Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title