Haberler

Bodrum Liseli Ayten'in Katilinin Bulunması İçin Jandarma Seferber

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kaybolduktan Yaklaşık 1.5 Ay Sonra Evine 500 Metre Uzaklıktaki Ormanlık Alanda, Bıçaklanıp, Üzeri Yorganla Örtülmüş Halde Cesedi Bulunan 17 Yaşındaki Ayten Kıvılcım'ın Katil veya Katillerinin Bulunması İçin Jandarma Seferber Oldu. Ayten Kıvılcım'ın Öldürüldükten Sonra Olay Yerinde Çok Kan Kaybettiği, Katil ve ya Katillerin Cesedi Gömmek İçin Çukur Kazmaya Çalıştıkları Anlaşıldı. Ayten Öldürüldüğü Yere Giden Arkadaşları Vahşi Cinayeti İşleyene Lanet Yağdırdı.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, kaybolduktan yaklaşık 1.5 ay sonra evine 500 metre uzaklıktaki ormanlık alanda, bıçaklanıp, üzeri yorganla örtülmüş halde cesedi bulunan 17 yaşındaki Ayten Kıvılcım'ın katil veya katillerinin bulunması için jandarma seferber oldu. Ayten Kıvılcım'ın öldürüldükten sonra olay yerinde çok kan kaybettiği, katil ve ya katillerin cesedi gömmek için çukur kazmaya çalıştıkları anlaşıldı. Ayten öldürüldüğü yere giden arkadaşları vahşi cinayeti işleyene lanet yağdırdı.

Bodrum'da yaklaşık 1.5 ay önce "Markete gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve dün sabah Torba Mahallesi Çamlıtepe Mevkii'ndeki ormanlık alanda AKUT ekibi tarafından cesedi bulunan lise öğrencisi Ayten Kıvılcım'i kimin öldürdüğünün belirlenip yakalanması için jandarma seferber oldu. Torba'da, Kıvılcım'ın evinden çıkarak alışveriş yapak için gittiği Cem Market'in bulunduğu Atatürk Caddesi'ndeki ev ve işyerlerindeki kameralar incelemeye alınırken, bu sabah saatlerinde genç kızın cesedinin bulunduğu yere giden arkadaşları ve Torba Muhtar Yardımcısı Gül İşisağ cinayete lanet yağdırdı. Kıvılcım'ın cesedinin bulunduğu yerde ve 7- 8 metre uzağındaki taşlarda yoğun kan izlerine rastlanırken, genç kızı gömmek için 2 ayrı yerde çukur kazılmaya çalışıldığı, ancak zeminin sert ve taşlı olması nedeniyle başarılı olunamadığı görüldü.

Torba Muhtar Yardımcısı Gül İşisağ, "Torba'da böyle bir vahşi cinayetin işlenmesinin yanı sıra cesedin çok geç bulunması da bazı ihmalleri gündeme getirebilir. Örneğin Ayten'in markete gittiği yol güzergahındaki kameralar incelenebilirdi. Ama şu ana kadar bu incelemenin yapılmamış olduğunu gördük. Ne olursa olsun bu cinayeti işleyen zanlı veya zanlıların bir an önce bulunması toplum vicdanını ve ailenin acısını az da olsa rahatlatacaktır" dedi.

Olay yerine gelen ve kanlı taşları gösteren Ayten Kıvılcım'ın arkadaşlarından 16 yaşındaki M.Y., "Ayten son zamanlarda eski erkek arkadaşı M.E.E.'nin kendisine yeniden birlikte olması için yaptığı baskı nedeniyle çok bunalmıştı. Bunu ailesi ve bize söylemişti. Zaman zaman kıskançlık krizine girdiğini anlatmıştı. Ancak M.E.E.'nin böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmak istemiyorum" dedi.

Otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Kıvılcım'ın cesedinin çürümeye başlamış olması nedeniyle kesin kimlik tespiti için DNA testi yapılmasına karar verildi. DNA testinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılacağını belirten Kıvılcım'ın eniştesi Nurettin Akan, "Aile olarak çok perişanız. Biricik kızımızın katili bulunsun" diye konuştu.

Öte yandan, jandarmanın olayla ilgili olarak Bodrum'da 6, Milas'ta 3, Gaziantep ve Mersin'de 2'şer kişi olmak üzere 13 kişinin ifadesine başvurduğu, cinayetle ilgili olarak Kıvılcım'ın 2 yıl arkadaşlık yapıp, ayrıldığı öğrenilen M.E.E.'nin Mersin'de gözaltına alındığını, henüz Bodrum'a gönderilmediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title