Haberler

Bodrum'da Feci Kaza

Güncelleme:

Taklalar atıp paramparça olan otomobilde bulunan bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde aşırı hız nedeniyle taklalar atıp paramparça olan otomobilde bulunan bir kişi öldü, iki kişi ağır yaralandı. Feci kazadan iki kişi ise burunları bile kanamadan kurtuldu.

Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesinde "Köşede Steak Wine House" isimli restoranı işleten 33 yaşındaki Engin Boncuk, saat 03. 30 sıralarında Göltürkbükü'ndeki evine giderken kullandığı 09 YE 206 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini aşırı hız nedeniyle kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil karayolu üzerinde taklalar atarak sürüklenmeye başladı. Yalıkavak-Bodrum karayolunun Göltürkbükü kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada otomobilde bulunan Boncuk'un eşi Zehra Boncuk (32), oğlu 3 yaşındaki Poyraz Can Boncuk, arkadaşı Ayten Polat (37) ve Levent Cömertoğlu (37) ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan ve güçlükle çıkarılan Engin Boncuk ise 112 acil servis ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Paramparça olan otomobilden kendi olanağı ile çıkarak yardım isteyen ve yaşadığı şoku uzun süre atlatamayan turizmci Levent Cömertoğlu ve 3 yaşındaki Poyraz Can Boncuk'un kazayı çok küçük sıyrıklarla atlatması görenleri şaşkına çevirdi. Küçük çocuğun kaza anında iki kadının ortasında oturmasının hayatını kurtardığı belirtildi. Kazadan sonra olay yerine gelen Engin Boncuk'un cesedini gören arkadaşları sinir krizleri ve baygınlık geçirdi.

Zehra Boncuk ve Ayten Polat'ın, Bodrum Devlet Hastahesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındıkları ve durumlarının ağır olduğu belirtildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Boncuk'un cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title