Haberler

Bodrum'da Mutlaka Yapmanız Gereken 10 Şey

Ege'nin göz bebeği Bodrum masmavi denizi, birbirinden güzel plajları, beyaz evleri, kültürel ve tarihi güzellikleriyle başta yaz ayları olmak üzere her mevsim keyifle tatil yapabileceğiniz bir bölgemizdir.

Ege'nin göz bebeği Bodrum masmavi denizi, birbirinden güzel plajları, beyaz evleri, kültürel ve tarihi güzellikleriyle başta yaz ayları olmak üzere her mevsim keyifle tatil yapabileceğiniz bir bölgemizdir. Bodrum'da yapılması gereken 10 şeyi sizin için listeledik.

1.Bodrum St.Peter's Kalesi'ni yakından inceleyin

Bodrum'un simgelerinden biri olan bu kale, iki liman arasında kayalık bir alan üzerinde kuruludur. Günümüzde Sualtı Arkeoloji Müzesi olarak kullanılan kale, tüm ihtişamı ve gizemiyle görülmeye değerdir.

2.Dünyanın yedi harikasından biri olan Mausoluem ve antik tiyatroyu ziyaret edin

Antik tiyatroda gerçekleşen konserlerden birine giderek bu büyülü atmosferi dolu dolu yaşayabilirsiniz.

3.Antik Halikarnas'tan günümüze gelen Mindos Kapısı Ziyaret edin

4.Bodrum'un birbirinden güzel plajlarında denizin ve güneşin tadını çıkarın

Masmavi, berrak sularıyla görenleri mest eden Karaincir, Gümüşlük, Akyarlar, Turgutreis, Yalıkavak, Bitez ve Bağla koyunu mutlaka gezi listenize ekleyin. Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Karaincir, gezi teknelerinin de önemli durak yerlerinden biridir. Eşsiz sahili ve berrak suyu ile tatilcilerin akın ettiği Karaincir, gözleme ve çiğ börek yapan restoranlarıyla da adından söz ettirir.

5.Günlük tekne turuna çıkın

Bodrum'un birbirinden güzel koylarına uğrayarak, Ege'nin en temiz sularında yüzme ve güneşlenmenin keyfine varacağınız bir tekne turu kaçmaz. Tekne turlarının vazgeçilmez durakları Akvaryum koyu, Meteor Çukuru, Poyraz Limanı, Tavşan burnu, Bağla ve Deve Plajında unutulmaz anlar yaşayabilirisiniz.

6.Barlar sokağında eğlencenin tadını çıkarın

Barlar sokağında yer alan gece kulüpleri ve barlarda sabaha kadar eğlence sürmektedir. Bodrum'un en popüler mekanlarından Hadigari ve Halikarnas Night Club'da müziğe ve dansa doyacağınız bir gece geçirebilirsiniz.

7. Trekking, dağ bisikleti ve sörf gibi doğa sporları yapın

Farklı sporlara imkan tanıyan coğrafi yapısıyla doğa sporları için en uygun yer olan Bodrum'da dalış, sörf, su kayağı gibi su sporlarını deneyebileceğiniz gibi Trekking turlarına katılabilir veya dağ bisikleti keyfini yaşayabilirsiniz.

8. Yunanistan'a bağlı Kos Adasına gidin

Tekneyle Kos Adası'na geçerek bu güzel adayı keşfe çıkabilir, tatilinizi daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Üstelik Vize gerekmiyor oluşu da ayrı bir güzellik.

9. Gümüşlük'te Balık Restoranına gitmeyi unutmayın

Balık restoranlarıyla ünlü olan Gümüşlük'te denize nazır bir rakı balık keyfi yapabilirsiniz. Gümüşlük'ün güzel mekanlarında muhteşem deniz manzarası eşliğinde lezzete doyacaksınız.

10. Bodrum Marinaları'nda keyifli ve eğlenceli anlar geçirin

Dünyaca ünlü markaların mağazalarına, seçkin cafe, restoran ve eğlence mekanlarına ev sahipliği yapan Bodrum, Turgutreis ve Yalıkavak Marinalarında keyifli anlar geçirebilirsiniz. Muhteşem bir manzaraya karşı içkinizi yudumlarken, birbirinden güzel mağazalarda alışveriş tutkunuza yenik düşebilirsiniz.

Tüm bu güzellikleri görmek, doyasıya gezmek için Bodrum'a varmadan önce Avis'den konforlu bir araç kiralayarak dilediğiniz yere rahatça gidebilmenin keyfine varın. Avis'in araç kiralama kampanyaları ile uygun fiyatlarla araç kiralamak için http: //www.avis.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Turgutreis Gümüşlük Bodrum Ege Basın Bültenleri Haberler

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title