Haberler

Bodrum Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitim

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Birim Sorumlularına ve personele SAYSİS otomasyon sistemiyle ilgili eğitim verildi.

Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Birim Sorumlularına ve personele SAYSİS otomasyon sistemiyle ilgili eğitim verildi.

Bodrum Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitimde, evrak takibi ve evrak akışı, evraklara cevap verilme süreci, evrak kabulünün sistem üzerinden uygulanması gibi konularda bilgiler verildi. Bodrum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Yazılım Uzmanı Kürşat Kahveci tarafından verilen eğitimde ayrıca doküman yönetimiyle ilgili bir sistem olan SAYSİS sistemi anlatıldı. Vatandaşlardan gelen evrakların ilgili müdürlüklere ve birimlere iletilmesinde hiçbir aksama yaşanmaması için gerçekleştirilen eğitimlerin ardından gelen evrakların bekletilmeden cevaplanabilmesi amaçlanıyor.

Seminerde ayrıca Çözüm Masasına gelen şikayetlerin kontrolü ve cevaplanma süreci ile ilgili de eğitim verildi. Geçtiğimiz haziran, temmuz ve eylül aylarında evrak kayıt, satın alma, standart dosya planı gibi birçok konuda yapılan ve tüm birim personellerinin katıldığı seminerler, önümüzdeki dönemlerde de ihtiyaç ve talepler doğrultusunda devam edecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title