Haberler

Bodrum Belediyesi'nde Hizmet Alım İhaleleri Yapıldı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü için Bodrum genelinde iki farklı bölgeyi kapsayan "Hizmet Alım" ihaleleri yapıldı.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü için Bodrum genelinde iki farklı bölgeyi kapsayan "Hizmet Alım" ihaleleri yapıldı. İncelemelerin ardından ihale sonuçlarının açıklanacak.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün hizmet alım ihalesi, 4 Ağustos 2014 Pazartesi Günü Bodrum Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt'un komisyon başkanlığını yaptığı ihale iki bölümde gerçekleşti.

Sabah yapılan ilk ihaleye; Bodrum Merkez, Bitez, Göltürkbükü, Konacık ve Ortakent-Yahşi mahallelerini kapsayan birinci bölge için "Kara-Can A.Ş", "Ceip Ltd. Şti.", "Ortem A.Ş" ve "Pasific Ltd.Şti." olmak üzere dört firma başvuruda bulundu. İhalede, Pasific firmasının başvuru zarfının üzerinde imza olmaması gerekçesiyle ihale dışı bırakıldı.

Komisyon, öğleden sonra ikinci bölge olarak geçen Gümüşlük, Gündoğan, Turgutreis ve Yalıkavak mahallelerini kapsayan ihale için saat 14.00'da tekrar toplandı. 2. Bölgenin hizmet alımı için düzenlenen İhaleye ise yedi farklı firma müracaatta bulundu.

Müracaat eden firmalar; Önar Ltd. Şti. ile Çeip Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Eksen Grup Ltd. Şti., Üneşler AŞ., Törem Ltd. Şti. ile Barka Ltd. Şti İş Ortaklığı, Ortem AŞ., Altan AŞ, Akdeniz Ltd. Şti. ile Başaran Ltd. Şti. İş Ortaklığı olurken Eksen Grup ise fiyat vermeyerek teşekkür mektubu yolladı. Üneşler AŞ. adlı firma da teminat mektubunun süresi yeterli olmadığından ihale için uygun görülmedi.

Mumcular ve Yalı mahalleleri ise ihalede bölge dışı bırakılarak, bu bölgelere hizmetin Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından verileceği bildirildi.

İhalede fiyatlar açıklanarak 1. oturum kapatıldı. Bodrum Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü için açılan 2 farklı bölgeyi kapsayan hizmet alımı ihale sonuçlarının, dosyaların incelenmesinin ardından açıklanacağı öğrenildi. İhaleye başvuran firmaların yeterlilik belgeleri, bilançoları, ekonomik gücü ve daha önceki iş deneyimleri gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılacak incelemeye göre ihale sonuçlanacak. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortakent Yahşi Bodrum Bitez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title