Haberler

Bitlis'te Temel Fotoğrafçılık Kursu Açılacak

Bitlis Fotoğrafçılar Derneği (BİFOD) tarafından temel fotoğrafçılık kursu açılacak.

Bitlis Fotoğrafçılar Derneği (BİFOD) tarafından temel fotoğrafçılık kursu açılacak.

BİFOD Başkanı İskender Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, nisan ve mayıs aylarında düzenledikleri 1. dönem temel fotoğrafçılık kursunu başarıyla tamamladıklarını anımsattı.

Gelen talepler üzerine dernek olarak 2. dönem temel fotoğrafçılık kursunu açacaklarını bildiren Selçuk, şunları ifade etti:

"Fotoğrafçılık kursunu teorik ve uygulamalı olarak ödüllü Bitlisli fotoğrafçı Özkan Olcay, fotoğrafçılıkta bilgisayar donanım ve yazılımları hakkında da bilişim uzmanı Emrah Kendilci eğitim verecek. Günümüz teknolojileri kullanılarak modern ortamda kursu vereceğiz. Başvuru önceliğine göre kontenjanla sınırlı kursumuzda fotoğrafçılığa giriş, fotoğraf makineleri, fotoğraf makinesi ekipmanları, fotoğrafta kompozisyon, çekim teknikleri, fotoğraf, ışık ve fotoğraf düzenleme konularında ayrıntılı eğitim verilecek. Teorik eğitimler tamamlanmasının ardından uygulamalı eğitimleri için geziler düzenleyerek dış çekimler yapacağız."

Başvuruların 15 Ekim'de sona ereceğini, kurs  günü ve saatlerinin kursiyerlerle kararlaştıracaklarını belirten Selçuk, kurs için detaylı bilginin www.bifod.org internet sitesinden alınabileceğini ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Özkan Olcay Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title