Haberler

Bitlis-Mutki Kara Yolu Tamamlanarak Trafiğe Açıldı

Güncelleme:

Bitlis'in Mutki ilçe Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Bitlis-Mutki Karayolunun bitirilerek trafiğe açıldığını söyledi.

Bitlis'in Mutki ilçe Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Bitlis-Mutki Karayolunun bitirilerek trafiğe açıldığını söyledi.

Yolun bazı kısımlarında genişletme, bazı kısımlarında ise virajları en aza indirdiklerini ifade eden Barlak, giriş yolunun açılmasıyla ilçede yoğun bir hareketliliğin olduğunu belirterek "Yapılan yol hakikaten ilçemizin çehresini değiştirmiştir. Gözlemlerimize göre yol'un trafiğe açıldığı andan itibaren bütün araçlar bu güzergahı kullanmaktadır. Bu haliyle ilçe merkezinin canlanmasına ve ekonomisine ciddi oranda katkı sağlayacağına inanıyorum. Bunun yanında Bitlis-Mutki, Mutki-Kavakbaşı ve Mutki-Meydan güzergahlarındaki karayolu çalışmalarımız tamamlanmak üzeredir. Hükümetimiz belirttiğim ana güzergahlarda 120 milyon TL'lik bir bütçe harcayıp ilçemizin ulaşım hizmetlerindeki sıkıntılarını çözüme kavuşturmuştur. Ulaştırma hizmetlerinin ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde canla başla uğraş veren milletvekillerimiz Vahit Kiler, Vedat Demiröz ve Karayolları Van Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ilçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahdettin Barlak Bitlis Mutki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title