Haberler

Bitlis Belediyesi Peyzaj Çalışmalarına Başladı

Bitlis Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Orhan Arıkbaşlı, kentin farklı noktalarında yürütülen peyzaj çalışmalarını inceledi.

Bitlis Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Orhan Arıkbaşlı, kentin farklı noktalarında yürütülen peyzaj çalışmalarını inceledi.

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bahar ayının gelmesiyle birlikte Hüsrevpaşa ve Beşminare mahalleleriyle Batarya Kavşağı'ndaki refüjlerde peyzaj çalışmaları kapsamında çiçek ekimi ve çam ağacı fidanlarının dikimi yapıldı. Diş Hastanesi'nin ön tarafında bulunan yeşillik alanda da çam fidanı dikimi ve kelebek figüründeki çiçek ekimi yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Orhan Arıkbaşlı, bahar ayının gelmesiyle kentin farklı noktalarına ekilen çiçeklerle şehrin daha da canlanacağını vurguladı.

Çiçeklendirme çalışmasının önümüzdeki günlerde ise çarşı merkezi ve TOKİ 4'inci etap Kültür Merkezi binası önündeki alanlarda devam edileceğini bildirildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title