Haberler

    Birsen Tezer - Konuk Sanatçı Hüsnü Arkan

    Modern zamanların ozanı Hüsnü Arkan ve büyülü sesiyle Birsen Tezer, 18 Ağustos'ta Off Gümüşlük'te müzikseverlerle buluşuyor.

    Modern zamanların ozanı Hüsnü Arkan ve büyülü sesiyle Birsen Tezer, 18 Ağustos'ta Off Gümüşlük'te müzikseverlerle buluşuyor.

    Edebiyata dayanan güçlü şarkı sözleri ve yorumculuğuyla öne çıkan Hüsnü Arkan'ın sahnesine Birsen Tezer de konuk oluyor. İkili dillere dolanan "Hoş Geldin" ve "Öyle Bir Rüya" düetlerinin yanı sıra başka sürprizler de hazırlıyor.

    Temmuz 1991'de "Bir Yalnızlık Ezgisi" isimli ilk solo albümünü yayımlayan Hüsnü Arkan, Emin İgüs'ten sonra 1993'te "İstavrit" albümüyle vokalist, söz yazarı ve besteci olarak Ezginin Günlüğü'ne katıldı. Nadir Göktürk ile birlikte 1993'ten bu yana çıkan Ezginin Günlüğü albümlerinin mimarlarından olan Arkan, aynı zamanda "Ölü Kelebeklerin Dansı", "Menekşeler Atlar ve Oburlar", "Uzun Bir Yolculuğun Bittiği Yer", "Uyku", "Mino'nun Siyah Gülü" "Hırsız ve Burjuva" adlı altı romanının yanında Hiçe Doğru ve "Naş" adlı iki şiir kitabı yayınlandı.

    2010 yılında Ezginin Günlüğü grubundan ayrılan sanatçı, 13 Ocak 2011'de "Solo" isimli ikinci albümünü yayımladı. İlk single çalışması olan 5 Mayıs'ı Ekim 2011'de piyasaya süren Hüsnü Arkan, 4 Mart 2013 tarihinde ise "Yalnız Değiliz" isimli üçüncü albümüyle adından söz ettirdi. Ekim 2015'de yayımlanan dördüncü solo albümü "Kırık Hava" ile büyük beğeni toplayan Hüsnü Arkan, konserlerine de edebiyat çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ezginin Günlüğü Hüsnü Arkan Gümüşlük Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title