Haberler

    Bireysel Krediniz Bekler, Hayalleriniz Beklemez!

    Bebeğin doğum masrafları, tatil alışverişi, evin ihtiyaçları, çocuğunuza karne hediyesi, evlilik yıldönümü için bir jest veya ufaklığınızdan beri hayallerinizi süsleyen bir enstrüman... İhtiyaçlarınız ertelenmeye gelmez! İşte bankaların sunduğu fırsatlar...

    T. Garanti Bankası A.Ş

    Tatile mi çıkmak istiyorsunuz? Yeni ev mi döşeyeceksiniz, evinizi mi yenileyeceksiniz? Aileye yeni bir birey mi katılıyor? Evin küçüğü büyüdü, okula mı başlayacak? Otomobil sorun çıkarmaya mı başladı? İhtiyacınız ne olursa olsun, 60 ay vade, kefilsiz, ödemesi kolay, dertsiz tasasız Bireysel Destek Kredisi Garanti'de. Destek kredisi almaya karar verdiğiniz andan başlayarak, kredi ile ilgili her aşamada bankanızın desteğini yanınızda hissetmenizi sağlayacak bir hizmetler bütünü olan Tam Destek ile kredi almadan önce danışmanlık desteği, ödeme sürecinde ihtiyaç halinde kredi miktarını arttırma, taksitleri azaltma ya da erteleme imkanından yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca, krediyi geri öderken taksitlerinde indirim elde etme, kredi bitiminde ise yeni kredi alma ve eski kredi müşterisi indiriminden yararlanma fırsatına da ulaşabiliyorsunuz. Garanti Bankası'nın Tam Destek Uzmanları ile 'online olarak' görüşme, canlı canlı sorular yöneltme şansına da sahipsiniz. Bankanın şu sıralar; 150 TL taksitle 10.000 TL, %1,39 faizle dosya masrafsız 20.000 TL gibi bireysel kredi seçenekleri bulunuyor. Tabii, zaman içinde değişebilen güncel faiz oranları için bankanızla görüşmenizi öneririz.

    Yapı Kredi

    Yapı Kredi'nin Süper Kredi'si de şu sıralar oldukça revaçta. İster ayda sadece %0,59'dan başlayan faiz oranlarıyla, ister faizsiz peşin komisyonlu, isterseniz masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilirsiniz. Günde 5 TL'ye 5.000 TL kredi, son zamanlarda özellikle tüm yıl çalışıp da tatile çıkmak isteyenlerin tatil ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamalarını sağladı. 11 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında Bireysel ihtiyaç Kredisi fırsatlarından yararlananlar 50 adet Playstation'dan birini kazanma şansını yakalayacak. Yapı Kredi Bankası'nda da ihtiyacınız olan kredi ile ilgili detayları 'online chat'ortamında müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz.

    Denizbank

    Eğitim, sağlık, evlilik, tatil, bilgisayar, ev eşyası gibi her türlü kişisel ihtiyacınız için DenizBank Tüketici Kredisi de uygun faiz oranları sunuyor.

    Uygun oran ve vadeler

    Sabit faizli, eşit veya esnek taksitli ödeme planı

    Başvurunuza 1 iş günü içerisinde cevap alabilme,

    Geri ödeme günlerinizi kredi kullanımından sonraki 45 güne kadar tercihinize göre belirleyebilme imkanı sağlıyor...

    Denizbank, Facebook Bankacılığı'nın ardından Twitter üzerinden kredi başvurusu alan ilk banka olma özelliğine de sahip. İhtiyacınıza yönelik bireysel kredi seçenekleri ve başvuru için Denizbank sizi bekliyor.

    Türkiye İş Bankası

    Yılların bankası Türkiye İş Bankası'nın da bireysel kredi olarak sunduğu cazip teklifler var. Gerçekleştirmek istediğiniz hayaliniz ne olursa olsun İş Bankası size kredi vermeye hazır. Cep telefonu, bilgisayar, eşinizle ne zamandır yapmayı düşündüğünüz tatil... Siz sadece ne istediğinize karar verin. 1-60 ay arasında istediğiniz vadede İhtiyaç kredisi almak için isterseniz şubenize uğrayarak, isterseniz İnternet Şubelerinden, Netmatiklerden veya Telefon Şubesinden yararlanabilirsiniz. Başvuru şartları ve taksit hesaplamaları için internet siteleri üzerinden detaylı bilgi edinmenizde fayda var...

    ING Bank

    Son aylarda adeta atağa kalkan ING Bank, kredide adeta son noktayı koymuşa benziyor. 5.000 TL ihtiyaç kredisi seçeneği için aylık ödemeleri 79 TL'ye kadar çekebilmişler. ING'de bireysel kredi seçenekleri, oldukça elverişli gözüküyor. 60 aya varan vadelerle yararlanabileceğiniz yaz kredisinde üst limit 10.000 TL. Hemen başvurmak isterseniz, başvuru formunu da hemen doldurabilirsiniz...

    Akbank

    Akbank İhtiyaç Kredisi ile hayallerinizi ertelemenize gerek yok! Evlilikten elektronik eşyaya, ev eşyasından tatile, beyaz eşyadan çocuklarınızın eğitimine kadar, her türlü ihtiyacınız için krediniz Akbank'tan! İhtiyaç Kredisi başvurunuzu dilerseniz 444 00 11 Cep Kredi veya Web Kredi üzerinden gerçekleştirebilir, kredi onayınızı anında alarak dilediğiniz Akbank Şubesi'nden sadece kimlik ve adres gösterir belge ile kredinizi kullanabilirsiniz. Dilerseniz smsKredi I 4425 ile sadece Vatandaşlık Numaranızı kullanarak kredi başvurusu da yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, KREDİ yazıp, boşluk bırakarak "Vatandaşlık numaranızı" 4425'e SMS ile göndermek. Kredi onayınız anında size ulaştırılır ve en yakın Akbank Şubesi'nden kimlik ve adres belgenizle kredinizi hemen kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

    TEB

    TEB İhtiyaç Kredinizi 36 aya varan uzun vade avantajları ile kullanabilir ve taksitlerinizi böylelikle rahat rahat ödeyebilirsiniz Kredi almadan önce kredi hesaplamalarınızı TEB kredi hesap makinasını (http: //www.teb.com.tr/bireysel/kredi-hesaplama.aspx ) kullanarak yapabilirsiniz. Acil paraya ihtiyacınız varsa TEB müşterisi olmasanız bile TEB Pratik İhtiyaç Kredisi'ne de başvurabilirsiniz. Cevabı hemen cebinize gelebiliyor. Tüm nakit ihtiyaçlarınız için hemen online kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi dilediğiniz TEB Şubesi'nden kullanabiliyorsunuz. Detaylı bilgi ve başvuru kanalları da burada (http: //www.teb.com.tr/bireysel/pratik-kredi.aspx ) !

    HSBC

    Bebeğinizin doğum masraflarından, aracınızın bakımına kadar her türlü ihtiyacınız için HSBC İhtiyaç Kredisi'nden de faydalanabilirsiniz. HSBC'de ihtiyaç kredinizin taksiti nasıl başlarsa öyle bitiyor. Taksidi sonradan artmadan kullanabiliyorsunuz. 30.000 TL'ye kadar 36 aya varan tüm vadelerde kullanım söz konusu. Başvuru, faiz oranları ve hesaplamalar için buradan (http: //www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/kampanyalar/ihtiyac_kredisi_kampanyasi.asp ) yararlanabilirsiniz.

    Finansbank

    'Her derdin bir çaresi, her ihtiyacın bir kredisi vardır' diyen Finansbank da istediğiniz vadelerde size uygun ödeme planlarıyla kişiye özel kredi seçenekleri sunuyor. Hemen başvurup aylık %0,49'dan başlayan faizlerle aynı gün kullanabilir, dilerseniz 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Finansbank'ın ihtiyaç kredileri ile (http: //www.finansbank.com.tr/krediler/ihtiyac/default.aspx'FBAS_KR_IH ) ihtiyaçlarınızı ertelemeyebilir, hayallerinizi bekletmeyebilirsiniz...

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Yapı Kredi Bankası Finansbank Denizbank Akbank Kadın Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title