Haberler

"Bireysel Hataların Faturasını Ağır Ödedik"

Deplasmanda Oynadığı Maçta Kırıkhanspor'a 2-1 Yenilen Araklıspor'da Teknik Direktör Halit Yakupoğlu, Maçta Yaptıkları Bireysel Hataların Faturasını Ağır Ödediklerini Söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Kırıkhanspor'a 2-1 yenilen Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, maçta yaptıkları bireysel hataların faturasını ağır ödediklerini söyledi.

Yakupoğlu, son haftalarda takım olarak iyi sonuçlar almakta zorlandıklarını belirterek, "Dün de Kırıkhanspor karşısında futbolcularımı sahada tanıyamadım. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadığımız gibi çok da hata yaptık. Bireysel hataların faturasını ağır ödedik" dedi.

Başarısızlıkta tek sorumlunun futbolcuların ve teknik heyetin olduğunu ifade eden Yakupoğlu, "Başarıdan da başarısızlıktan da bizler sorumluyuz. Çok sayıda sakat ve cezalı futbolcumuz var, savunmada savaşan futbolcularımın hepsi sakat. Matematiksel olarak play off iddiamız sürüyor. Önümüzde 8 maç var, bunlardan beşini kendi evimizde oynayacağız. Bir an önce toparlanıp kendimize yakışan futbolu oynamak zorundayız. Kendi sahamızdaki maçları saha zeminimiz bozuk olmasından dolayı Trabzon Yavuz Selim sahasında oynayacağız. Hafta içi perşembe günü Beylerbeyi'ni konuk edeceğiz. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

- TRABZON

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title