Haberler

Bir Zamanlar Süper Lig'de Mücadele Eden Malatyaspor'a Bir Darbe de Belediyeden

Bir zamanlar 4 büyüklerin bile korkulu rüyası olan Malatyaspor'un artık bir tesisi yok.

Bir zamanlar 4 büyüklerin bile korkulu rüyası olan Malatyaspor'un artık bir tesisi yok. Malatya Belediyesi, Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden sarı kırmızılı ekibin içinde bulunduğu tesisin kendilerine ait olduğunu söyleyerek tesislerden çıkmasını istedi.

1966 yılında kurulan ve birçok başarıya imza atan "Doğunun kaplanları" olarak adlandırılan Malatyaspor'un başarısız yönetimler nedeniyle hali bugün işler acısı durumda. Süper Lig'de mücadele ettiği sırada başta 4 büyükler olmak üzere birçok takımın korkulu rüyası olan Malatyaspor tarihinde ilk defa UEFA kupasında İsviçre'nin Basel takımıyla mücadele etmişti. Ligde birçok başarılı sonuçlara imza atan sarı kırmızılı ekip daha sonra 2006 yılında Süper Lig'den Bank Asya 1. liginde düştü. Yöneticilerin başarısızlıkları ve kulübün borç batağına girmesi nedeniyle Malatyaspor hızla sırasıyla TFF 2. lig ordan TFF 3. lig ve daha sonrada Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'a düştü.

Belediyespor'un TFF 2. lige çıkmasından sonra Malatyaspor'un kullandığı Orduzu Pınarbaşı tesisleri ismini Yeni Malatyaspor olarak değiştiren Belediyespor'a tahsis edilirken Malatyaspor'da Yeşiltepe Semtinde bulunan Belediyespor tesislerine taşındı.

BAL liginde mücadele eden yılların takımı Malatyaspor'a bugün bir darbe de Malatya Belediyesi'nden geldi. Belediye ekipleri yanlarında çevik kuvvet polisleri ile birlikte sabah saatlerinde kulübün kapısına dayanarak tesisin biran önce boşaltılmasını istedi. Duruma tepki gösteren Kulüp yöneticileri ellerine herhangi bir tebligatın ulaşmadığını söylediler. Zabıta görevlileri ile kulüp yöneticileri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Belediye ekipleri çilingir getirerek tesisin dış kapısının anahtarını değiştirdi.

Bu sırada Malatyaspor Kulüp avukatı Abdulvahap Göçer devreye girdi ve Malatya Adliyesi'ne giderek Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Başvuru üzerine belediye ile Malatyaspor arasında yapılan sözleşmelerin incelenmesi için Mahkeme 5 gün tesisin tahliyesini erteledi. Bunun üzerine polisler ve zabıta görevlileri tesislerden ayrıldı. - Malatya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title