Haberler

Bir Yastıkta Tam 65 Yıl

Kütahya Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan Veysel (84) ve Fatma Günay (80) çifti, tam 65 yıldır aynı yastığa baş koymalarına rağmen yeni evliymiş gibi el ele tutuşarak birbirlerine sevgilerini dile getiriyor.

HADİ ŞENGÜL - Kütahya Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan Veysel (84) ve Fatma Günay (80) çifti, tam 65 yıldır aynı yastığa baş koymalarına rağmen yeni evliymiş gibi el ele tutuşarak birbirlerine sevgilerini dile getiriyor.

Veysel Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, senelerce Kütahya'nın Emet ilçesi Uzunçam köyünde bir maden ocağında çalıştıktan sonra 1981 yılında emekliye ayrıldığını söyledi.

Kütahya'ya gelmeden önce Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir huzurevinde barındıklarını belirten Günay, "Bu huzurevine geleli 9 ay oldu. Burası çok iyi, Allah'a şükürler olsun. Eşimle 65 senedir bu yaşıma kadar yaşadık. Allah ömür veriyor, biz de yaşıyoruz" diye konuştu.

Günay, eşiyle bir kez hacca, birkaç defa da umreye gittiklerini anlattı.

Haccın isteyen herkese nasip olmasını dileyen Günay, şunları kaydetti:

"Eşimi çok seviyorum. Sevmezsem zaten 65 yıl geçirilmezdi. Bir yastıkta yatmazdı insan, 65 yıl sevmeseydik. Muhakkak ki o beni seviyor, ben de onu seviyorum. Birbirimizle sevgiliyiz. Ölene kadar böyle devam edecek. Boşanan çiftler, bizim 65 yıldır bir arada yaşadığımızı görsün. Şimdi bakıyorsun birkaç yıl duruyorlar, hemen ayrılıyorlar, olmaz böyle. Huzurevindeki yöneticilerimizden Allah razı olsun. Yataklarımız o şekilde, temizlik o şekilde, hepsi birbirinden üstün. Günlük çamaşırlarımız yıkanıyor, yataklar her gün düzeltiliyor, süpürülüyor, temizleniyor. Daha başka ne olabilir. Hepsinden Allah razı olsun, hepsinden de memnunuz."

"Boşananlardan hiç razı değilim"

Fatma Günay da her çifte kendilerininki gibi mutluluklar temenni etti.

Boşanan çiftleri anlayamadığını vurgulayan Günay, "Boşananlardan hiç razı değilim. Allah bir yastıkta kocatsın. Allah ömür versin. Evliler birbirine tutkun, sevgili, saygılı ve geçimli olmalı" ifadesini kullandı.

Huzurevinde görevli sağlık memuru Ahmet Büyüközer ise Veysel ve Fatma Günay çiftinin sağlık durumlarını yakından takip ettiğini belirtti.

İkisinin de gayet sağlıklı olduğunu ifade eden Büyüközer, "Çarşıya pazara çok rahat gidip gezerler. Kendi işlerini kendileri görürler. Birbirlerine karşı da çok büyük aşkları, sevgileri ve saygıları vardır. Ondan dolayı herhalde bu sağlık durumlarının iyi oluşu. İkisi de günde beş vakit namazlarını kılar, oruçlarını tutarlar. Sağlık ve sıhhatlerinin de buna borçlu olduklarını kendileri de söylüyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Valiliği Akhisar Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title